Kotivakuutus

Kotivakuutuksella varaudut äkillisiin ja ennalta arvaamattomiin vahinkoihin. Säästöpankin vakuutusten kotivakuutus on juuri sinun tarpeisiisi räätälöitävissä. 

Äiti, isä ja tytär ovat kaikki Säästöpankin tyytyväisiä asiakkaita. Heillä on suunnitelmat mietittyinä pitkälle tulevaisuuteen.

Uutena Säästöpankin asuntolaina-asiakkaana saat ensimmäisen asuntolainan vakuutuskauden -30% koodilla SPKV Säästöpankin vakuutusten verkkokaupasta.

Kotivakuutus sisältää kotivakuutuksen lisäksi myös vastuuvakuutuksen.

Kotivakuutuksemme on räätälöitävissä tarpeittesi mukaan.

Kotivakuutuksella varaudut vahinkoihin

Arjessa sattuu ja tapahtuu. Säästöpankin kotivakuutuksella varaudut kodissasi sekä irtaimistollesi sattuviin äkillisiin ja ennalta arvaamattomiin vahinkoihin. Omaisuusvahinkojen lisäksi kotivakuutukseen kuuluu vastuuvakuutus, joka kattaa talouden jäsenen ulkopuoliselle aiheuttamia henkilö- ja esinevahinkoja. Kotivakuutukseesi voit liittää turvia, jotka suojaavat kodin ja irtaimiston lisäksi esimerkiksi matkatavarasi. Varaudu ikäviin yllätyksiin aina matkalla sattuneista matkatavaravahingoista varastettuihin polkupyöriin.

Valitse kotivakuutuksesi haluamasi turvataso

Säästöpankin vakuutusten kotivakuutus on juuri sinulle räätälöitävissä. Kotivakuutus korvaa vahinkoja sen mukaan, millaisen turvatason olet siihen valinnut. Kun valitset vakuutukseesi suppean turvan, jätät monenlaisia tilanteita ja tapahtumia vakuuttamatta ja omalle vastuullesi. Kun valitset laajan kattauksen eri turvia, saat kattavimman turvan kodillesi ja perheellesi. Kotivakuutus sisältää aina palo- ja tulvaturvat. Niiden lisäksi voit valita kotisi ja perheesi kannalta tärkeimmät turvat seuraavista lisäturvista:

  • rikkoutumisturva
  • luonnonilmiöturva
  • rikosturva
  • vuototurva.

 

Lue lisää Säästöpankin vakuutusten kotivakuutuksesta: saastopankinvakuutukset.fi/kotivakuutus