Kotivakuutus

Kotivakuutuksella varaudut äkillisiin ja ennalta arvaamattomiin vahinkoihin. Säästöpankin vakuutusten kotivakuutus on juuri sinun tarpeisiisi räätälöitävissä. 

Äiti, isä ja tytär ovat kaikki Säästöpankin tyytyväisiä asiakkaita. Heillä on suunnitelmat mietittyinä pitkälle tulevaisuuteen.

Kotivakuutuksella varaudut vahinkoihin

Siellä missä ollaan, siellä myös tapahtuu. Säästöpankin vakuutusten kotivakuutuksella varaudut äkillisiin ja ennalta arvaamattomiin vahinkoihin. Omaisuusvahinkojen lisäksi kotivakuutukseen kuuluu vastuuvakuutus, joka kattaa talouden jäsenen ulkopuoliselle aiheuttamia henkilö- ja esinevahinkoja. Lisäksi vakuutukseesi on helppoa lisätä myös matkatavaravakuutus. 

Valitse kotivakuutuksesi haluamasi turvataso

Säästöpankin vakuutusten kotivakuutus on juuri sinulle räätälöitävissä. Kotivakuutus korvaa vahinkoja sen mukaan, millaisen turvatason olet siihen valinnut. Kun valitset vakuutukseesi suppean turvan, jätät monenlaisia tilanteita ja tapahtumia vakuuttamatta ja omalle vastuullesi. Kun valitset laajan kattauksen eri turvia, saat kattavimman turvan kodillesi ja perheellesi. 

Lue lisää Säästöpankin vakuutusten kotivakuutuksesta: saastopankinvakuutukset.fi/kotivakuutus
...