Moottoripyörävakuutus

Hanki kattava vakuutuskokonaisuus moottoripyörällesi Säästöpankin Vakuutuksista. Suosittelemme liikennevakuutuksen lisäksi aina vapaaehtoista kaskovakuutusta. Sillä turvaat myös omalle moottoripyörällesi sattuvat vahingot.

Mies kypärä kainalossaan luottaa talouteensa eikä kaihda vauhtia. Hän on löytänyt itselleen sopivan tavan sijoittaa Säästöpankissa.
check

Säästöpankin asiakkaana –20 % Säästöpankin vapaaehtoisista vahinkovakuutuksista koodilla S10P, kun ostat vakuutuksen verkkokaupasta.

check

Täydennä liikennevakuutusta kaskovakuutuksella, niin saat laajemman turvan.

check

Valikoimassamme on kaksi erilaista kaskopakettia.

Suositus: ota liikennevakuutuksen lisäksi kasko

Tiesitkö, että lakisääteinen liikennevakuutus kattaa ainoastaan henkilövahingot sekä syyttömän vastapuolen omaisuusvahingot, mutta ei omalle moottoripyörällesi sattuvia vahinkoja? Tämän vuoksi suosittelemme liikennevakuutuksen lisäksi aina vapaaehtoista kaskovakuutusta. 

Valittavissa on S- tai L-kasko

  • L-kasko sopii niille, jotka haluavat kattavan turvan moottoripyörälleen, ja siihen kuuluu muun muassa kolariturva, josta korvataan esimerkiksi tieltä suistumisesta aiheutuvia vahinkoja.
  • S-kasko puolestaan on sopivampi niille, jotka haluavat moottoripyörälleen perusturvaa. Siihen kuuluu esimerkiksi turva varkauden varalle. 
Kaskotason valintaan vaikuttaa oma vakuutustarpeesi sekä moottoripyöräsi ikä.
 
Lue lisää Säästöpankin vakuutusten moottoripyörävakuutuksesta: saastopankinvakuutukset.fi/moottoripyoravakuutus
...