Säästöpankin brändikuva.

Miksi kannattaa olla Säästöpankin yritysasiakas?

1. Kumppanina kaikenkokoisille yrityksille

Ymmärrämme eri toimialojen sekä eri kokoisten yritysten tarpeet ja kipukohdat talousasioissa ja autamme sinua niissä – näin sinä voit keskittyä yrityksesi ydinliiketoiminnan pyörittämiseen.

2. Saat oman yritysasiantuntijan – ja hänen suoran puhelinnumeronsa

Meillä Säästöpankissa sinua ja yrityksesi asioita auttaa nimetty yritysasiantuntija. Voit hänen kanssaan sparrailla yrityksesi taloudesta – tai myös esimerkiksi sinun taloudestasi yrittäjänä.

3. Apua puhelinpalvelusta nopeasti – vastausaste yli 95 %

Saat nopeasti apua myös yritysasiakkaidemme palvelunumerosta 010 773 6725 (ma–pe 8–18). Arvostamme aikaasi, meillä sinun ei tarvitse jäädä linjoille pitkäksi aikaa odottelemaan – pääset kehittämään liiketoimintaasi.

4. Kattavat ja kehittyvät digipalvelut käyttöösi

Digipalveluihimme kuuluvat mm. verkkotapaamiset, Säästöpankki mobiilisovellus, Tunnistus -sovellus sekä sähköinen allekirjoitus kaikkien pankkien kanssa. Kehitämme palveluitamme jatkuvasti, jotta asiointi on sinulle mahdollisimman helppoa.

Pankki, jolla on kasvot: käy tutustumassa yritysasiantuntijoihimme

Me tahdomme tuntea sinut ja yrityksesi – ja että, sinä tunnet meidät! Yritysasiantuntijamme esittäytyvät myös nettisivuillamme. Yritysasiantuntijoidemme esittelyt löydät paikallisen Säästöpankkisi omilta sivuilta.

Vaihda Säästöpankkiin – se onnistuu helposti

Kun olet päätöksesi tehnyt, me autamme sinua kaikissa pankin vaihtamiseen liittyvissä käytännön asioissa. Ota yhteyttä, niin jatketaan eteenpäin mahdollisimman nopeasti. Lue Finanssialan ohjeet tiliasioinnin siirtämiseksi.

Tilaa ilmainen yrittäjän tehokurssi sähköpostiisi

Yrittäjä, tahdotko vinkkejä yrityksesi talouden tehostamiseen? Tilaa yrittäjän 4-osainen tehokurssi. Tehokurssin teemoina ovat yrityksen rahoitusratkaisut, kassanhallinta ja laskutus, yrityksen lakiasiat, huijausyritykset sekä yrittäjänä sijoittaminen.

...

Hinnaston saat näkyviin, kun kirjoitat kenttään paikkakunnan ja valitset haluamasi listalta.

Valitsemasi konttori

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la klo 10–14