Företagarens banktips för sommaren

Betyder sommaren semester åt dig eller är sommaren den mest livliga tiden på året för ditt företag? Oavsett din situation vill vi se till att dina bankärenden sköts smidigt under hela sommaren. Därför sammanställde vi sommarens bästa banktips åt dig.

Sparbankens varumärkesbild.

1. Mobilbanken finns till din tjänst 24/7

Har du redan marknadens snyggaste mobilbank i användning? Med Sparbankens Mobilbank kan du sköta både betalning av fakturor och hantering av e-fakturor. Dessutom kan du skicka meddelanden till oss, kontrollera din låneinformation, ansöka om låneförändring och handla med aktier och fonder

2. Kom också ihåg att spara och investera under sommaren

Hörnstenen i ett företags verksamhet är kassan, och där borde det alltid finnas medel för att driva den dagliga verksamheten. Å andra sidan är det inte lönt att ha överloppspengar på företagskontot, utan dessa pengar lönar det sig att placera effektivt, men så att medlen om nödvändigt också snabbt är tillgängliga för företaget. Investera ditt företags tillgångar på ett smart sätt. När du behöver personlig sparring för att spara och investera, boka en tid så hjälper vi dig!

3. Skriv under avtal vart än du rör dig med elektronisk signatur

Med hjälp av vår elektroniska signaturtjänst kan du underteckna företagets avtal säkert utan att besöka banken. Elektroniska signaturtjänsten är tillgänglig för alla bankens företagskunder och är också praktisk när flerpartssignaturer krävs.

4. Du får även personlig hjälp och expertis genom ett nätmöte

Från oss får du alltid personlig hjälp när du behöver sparra om ditt företags ekonomiska frågor. Våra experter är här på din sida. Visste du att istället för ett traditionellt möte på banken, så kan du nu boka en tid för ett nätmöte? På det här sättet kan vi hantera ditt företags bankärenden under sommaren, oavsett plats.

 

Underbar och solig sommar!

Kategorier

Intressant just nu