Slumpen ledde rätt – Susanna är 500 euro i fondandelar rikare

Susanna deltog i Sparbankens utlottning under SunSäbä-turnén. Turen stod på hennes sida, och hon vann fondandelar för 500 euro. Hon har också målen för sparandet klara för sig.

Slumpen ledde rätt – Susanna är 500 euro i fondandelar rikare

När Susanna från västra Finland fick höra att hon vunnit fondandelar för 500 euro i samband med Sparbankens SunSäbä-turné, visste hon genast vad hon skulle satsa på. 

– Jag har många drömmar, men jag ska börja spara och placera för en tryggare pensionstid, berättar Susanna. 

– Jag tycker att man förr sparade mer och var mer självförsörjande än i dag. Numera konsumerar man hellre än sparar, och även om man kanske förtjänar att skämma bort sig själv lite måste man också förbereda sig inför framtiden, fortsätter hon. 

Susanna löste ut sitt pris på Sparbanken i Lundo, där hon togs emot av Merja Tanskanen. Vi besöket berättade Susanna att hon knappt har någon erfarenhet alls av sparande eller placerande

Merja lovade att hjälpa den färska vinnaren på bästa möjliga sätt. I Sparbankens Ekonomistund går man igenom kundens önskemål och målsättningar samt hjälper kunden att se sin ekonomi som en helhet, för att kunna erbjuda de bästa lösningarna för att hjälpa kunden att uppnå sina mål.

– Vinsten låter jättebra och jag är nyfiken på hur mina fondandelar kommer att utvecklas. Hittills har jag inte haft problem när det gäller att använda pengar – det har mina tre barn sett till, skrattar Susanna. 

Slumpen gav segern 

Innebandy är en del av Susannas liv genom hennes söner. Hon berättar att sönerna har ett stort intresse för grenen. I slutet av juli kom Susanna i samband med SunSäbä-turnén av en slump till Sparbankens tält, där hon deltog i utlottningen. 

– Det var en lyckosam slump, säger hon. 

Sparbanken är samarbetspartner med VM i innebandy som går av stapeln i december 2020 i Helsingfors.  Partnerskapet byggs upp långsiktigt under två år. SunSäbä-turnén, som ordnades på olika håll i Finland sommaren 2019, var en del av partnerskapet. Sparbankens senaste innebandynyheter finns här

Vill du börja spara och placera? Kontakta oss eller lämna en kontaktbegäran

 
Skriven
Typ
Nyhet
...