Försnabba bekräftelsen av betalningar i nätbanken – börja använda funktionen för betrodda betalningsmottagare

Att betala räkningar via nätbanken går nu ännu snabbare för kunder som använder nyckelkodskort för att bekräfta betalningar. När man gör en betalning kan man lägga till mottagarens kontonummer på listan över betrodda betalningsmottagare. Efter det behövs ingen separat sms-bekräftelse av dessa betalningar.

Sparbankens varumärkesbild.

De kontonummer till vilka man ofta gör betalningar kan gärna läggas till på listan över betrodda mottagare. Det här försnabbar och underlättar bekräftelsen av betalningar i nätbanken, eftersom betalningar till de kontonummer som finns på listan inte längre kräver en separat sms-bekräftelse.

Ett kontonummer kan läggas till på listan över betrodda mottagare i samband med en betalning, och funktionen är tillgänglig för kunder som loggat in med nyckelkodskort. Även kunder som loggat in med identifieringsappen kan dock se och redigera listan.

Börja använda appen Sparbanken Identifiering

Betalningen av fakturor blir ännu smidigare om du börjar använda appen Sparbanken Identifiering med din telefon eller surfplatta. Med identifieringsappen kan du bekräfta betalningar tryggt och enkelt med en PIN-kod som du själv valt. Du behöver inte längre söka efter rätt nummerpar på nyckelkodskortet och ingen separat sms-bekräftelse krävs.

Läs mer om identifieringsappen.

Skriven
Typ
Nyhet
Utgivare

Intressant just nu