Henkilökohtainen talousvalmennus

Henkilökohtaisessa valmennuksessa saat juuri sinun tilanteeseesi räätälöidyn valmennuksen ja konkreettisen etenemissuunnitelman. Voit myös valita valmennuksen keston sinulle sopivaksi.

Nooa Säästöpankin talousvalmentajat.
Talouvalmennus infograafi: 1. Valitse valmennuksen kesto. 2. Täytä tiedot ja ilmoittaudu valmennukseen. 3. Talousvalmentaja on sinuun yhteydessä, kartoittaa tilanteesi ja sopii aikataulun. 4. Valmennus alkaa. 

Henkilökohtainen talousvalmennus

Valmennuksen kesto valintasi mukaan 5 viikkoa, 3kk tai 6kk.

 • Täytä tiedot ja ilmoittaudu mukaan valmennukseen.
 • Talousvalmentaja on sinuun yhteydessä ja kartoittaa tilanteesi.
 • Sinulle sopiva aikataulu ja eteneminen. 
 • Yhteisiä tapaamisia sinulle sopivassa kanavassa.
 • Valmennuksessa saat yhdessä laaditun räätälöidyn suunnitelman talouteesi ja konkreettiset askeleet etenemiseen.
 • Pääset mukaan suljettuun verkkokurssiin, jossa toimitaan anonyymisti.
 • Valmennuksen aikana opit ymmärtämään rahankäyttöäsi ja siihen liittyviä tekijöitä.
 • Saat käyttöösi asiantuntemuksen ja parhaat käytänteet kokeneilta finanssialan osaajilta.
 • Lisäksi saat toimiviksi todetut työkalut taloutesi tasapainoon ja vaurastumiseen.
 • Valmennuksen avulla pystyt saavuttamaan taloudelliset tavoitteesi.
   

Talouden kokonaisuuden suunnittelu ja muutoksen toteuttaminen vaatii yleensä aikaa. Valmentajalta saat halutessasi pidemmän ajan tukea talouteesi. Pidentämällä valmennusta saat enemmän tukea muutokseen liittyviin haasteisiin ja näiden selättämiseen. Tarvittaessa voimme myös mukauttaa suunnitelmaa tilanteiden muuttuessa. Tyytyväisyystakuu: Sinulla on oikeus keskeyttää valmennus haluamaasi hetkeen. Takuun mukainen irtisanominen tulee tehdä viimeistään 14 päivää talousvalmennuksen aloituksesta. Valmennus ei sisällä sijoitusneuvontaa, eikä Säästöpankin tuotteiden ja palveluiden myyntiä.

Aloita vaurastuminen jo tänään!

Ilmoittautumisen jälkeen talousvalmentaja on sinuun yhteydessä ja pääsette sopimaan aloittamisesta. 

Ilmoittaudun mukaan henkilökohtaiseen talousvalmennukseen:

Osallistujan vastuu: Suostun ottamaan vastaan talousvalmentajan valmennusta. Olen tietoinen siitä, että pankin antamat neuvot perustuvat antamiini tietoihin ja tavoitteiden onnistuminen edellyttää yhdessä sovitun suunnitelman noudattamista.

Henkilötietojen käsittely

Hyväksymällä tämän sopimuksen hyväksyn, että talousvalmentaja voi hyödyntää neuvontaan mahdollisesti Nooa Säästöpankissa jo olemassa olevia asiakastietoja. 

Talousvalmennuksen jälkeen asiakkaan antamat tiedot ovat pankin järjestelmässä ja niitä käsitellään pankin yleisten henkilötietomenettelyiden mukaisesti. Pankki käsittelee vain sellaisia asiakastietoja, jotka ovat tarpeen talousvalmennuksen ja neuvonnan kannalta, pankin lakisääteisten velvoitteiden (rahanpesulain tuntemisvelvoitteet, kirjanpitolainsäädäntö ym.) ja pankin omien vastuiden ja oikeuksien turvaamisen varalta. Kaikkien asiakkaidemme tiedot ovat pankkisalaisuuden, vakuutussalaisuuden tai vastaavan salassapitovelvoitteen alaisia tietoja. Tietosuojaseloste löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta www.saastopankki.fi/tietosuoja.

;