Asiakasetuna talouden valmennusta

Nooa Säästöpankin asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen talouden valmentajan. Saavutat helpommin säästötavoitteesi ja autamme talouteen liittyvissä haasteissa. Varaa keskustelu talousvalmentajan kanssa heti tänään!

Tanja Wickstrom - Nooa Säästöpankki.

Henkilökohtainen suunnitelma talouteesi

Raha-asioista on helppo keskustella ammattilaisen kanssa. Nooa Säästöpankin asiakkaana saat maksutonta neuvontaa säästämisen ja sijoittamisen aloittamiseen sekä tukea pidemmän ajan talouden suunnitelmillesi.

Ilmoittautumalla mukaan et sitoudu vielä mihinkään. Aloitetaan kartoittamalla taloutesi tilanne ja halutessasi voit jatkaa valmennusta pidemmälle tai vaikkapa maksulliseen talouden valmennukseen. Keskustele sinulle sopivasta kokonaisuudesta talousvalmentajamme kanssa.

Henkilökohtaiseen talouden suunnitelmaan sisältyy:

  • Maksuton kartoitus talouden tilanteesta ja tarpeista.
  • Saat räätälöidyn suunnitelman talouteesi ja konkreettiset askeleet etenemiseen.
  • Saat toimiviksi todistetut työkalut taloutesi tasapainoon ja vaurastumiseen.

Raha-asioihin voit saada tukea myös verkkokurssilta tai henkilökohtaisesta valmennuksesta

Pääset halutessasi itseopiskeltavalle Vaurastumisen verkkokurssille tai pidempikestoiseen maksulliseen talouden valmennukseen. Ota yhteyttä ja talousvalmentaja kertoo sinulle lisää vaihtoehdoista.

Talouden kokonaisuuden suunnittelu ja muutoksen toteuttaminen vaatii aikaa. Henkilökohtaisessa valmennuksessa saat tukea muutokseen liittyviin haasteisiin ja näiden selättämiseen.

Kysy lisää ja aloita vaurastuminen jo tänään!

Ilmoittautumalla mukaan et vielä sitoudu mihinkään. Talousvalmentaja on sinuun yhteydessä ja alkukartoituksessa löydetään sinulle sopiva tapa edetä.

Yhteydenottopyyntö henkilökohtaiseen talouden suunnitteluun

;