Rekrytoinnit vuoden 2022 alussa avattavaan Rauman konttoriimme ovat nyt auki!

Hymyilevä nainen tekee käsillään sydänmerkin. Hän pyrkii tekemään oikeita ja vastuullisia valintoja niin taloudessaan kuin henkilökohtaisessa elämässäänkin.

Olemme vastuullisesta toiminnastaan tunnettu, Säästöpankkiryhmään kuuluva paikallinen suomalainen säästöpankki. Nykyiset konttorimme sijaitsevat Uudessakaupungissa ja Laitilassa ja pian pääsemme luomaan ylivertaisia asiakaskokemuksia myös Raumalle. Toimialueemme levittäytyy laajalle alueelle näiden kaupunkien ympäristöön.

Haluamme aidosti panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Meistä asiakkaalle tarjottava Säästöpankkikokemus on tärkein osa työtämme ja koemme, että panostamalla omaan työyhteisöömme ja tekijöihimme, pystymme tarjoamaan entistä parempia kokemuksia asiakkaillemme.

Niinpä Raumalle laajentumisemme vuoksi tarvitsemme lisäystä osaavien tekijöidemme joukkoon. Haemme työkavereita seuraaviin tehtäviin: yritysasiakkuuspäällikkö, sijoituspäällikkö, palveluneuvoja sekä palveluasiantuntija. Pääset tutustumaan auki oleviin työpaikkoihin ja ennen kaikkea hakemaan itseäsi kiinnostavaa työtehtävää avoimista työpaikoista.

Avoimet työpaikat

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista