Säästöpankkiiri valmentaa vaurastumaan

Säästöpankki Optiassa varallisuudenhoidon säästöpankkiirit työskentelevät itsenäisesti lähellä asiakasta. Itsenäisen työn tukena ovat valmentava esimies, muut säästöpankkiirit ja Säästöpankkiryhmän vahva tuki.

 

Sijoitusjohtaja Anne Seilonen on työskennellyt Säästöpankki Optiassa yli 7 vuoden ajan.

”Aloitin työni Kajaanissa vuonna 2012. Sijoittaminen on intohimoni ja olen aktiivisesti mukana muun muassa Osakesäästäjien toiminnassa. Harrastus tukee työtäni ja työni harrastamistani”, Anne kertoo.

Anne on oiva esimerkki tahdonvoiman merkityksestä.

”Päätin, että jonain päivänä olen yksi alan huipuista. Koulutin itseäni ja perehdyin asioihin aktiivisesti ja nyt tahtoni on toteutunut. Sijoitusjohtajana työskenteleminen on juuri sitä mistä unelmoin. Työhöni sijoitusjohtajana kuuluu 11 sijoituspäällikön ja -neuvojan valmentaminen Ylä-Savon, Pohjois-Suomen ja Kainuun alueella. Meillä Säästöpankki Optiassa johtaminen perustuu valmentavaan johtamiseen, jossa asiantuntijan henkilökohtaisia vahvuuksia pyritään vahvistamaan. Paras kiitos minulle on, kun näen valmennettavani onnistumisen tuoman riemun”, Anne hymyilee.

Säästöpankissa kaikki toiminta perustuu asiakastarpeeseen ja lisäarvon tuottamiseen asiakkaalle.


 
”Meillä jokainen säästöpankkiiri on valmentaja: emme pelkästään kerro asiakkaillemme mitä pitäisi tehdä, vaan Säästöpankin Oman Talouden Tuokion kautta kasvatamme asiakkaidemme tietoisuutta omasta taloudesta, sen mahdollisuuksista ja riskeistä”, Anne kiteyttää.

Säästöpankki Optia on Säästöpankkiryhmän suurin pankki. Säästöpankkiryhmässä varallisuudenhoidon palveluita on kehitetty intensiivisesti muutaman vuoden ajan ja kehitystyö jatkuu edelleen. Kehitystyössä ovat mukana kaikki Säästöpankkiryhmän pankit.

”On mahtavaa, miten kehitystyötä tehdään yhdessä meitä paikallisia ammattilaisia kuunnellen. Meidän tukenamme vuorostaan ovat Suomen parhaat kotimaiset varainhoitajat ja rahastot”, Anne hehkuttaa. Tällä hän viittaa Säästöpankkien omistaman Sp-Rahastoyhtiön ainoana kotimaisena varainhoitajana tällä vuosituhannella saamaan Paras osakevarainhoitaja -palkintoon.


Tahdotko työkaveriksi Annelle ja muille Ylä-Savon säästöpankkiireille? Hae 12.7. mennessä osoitteessa https://bit.ly/2wgwQ68

Säästöpankkiirina työskentelet monipuolisissa varallisuudenhoidon palvelujen tehtävissä ja pääset toteuttamaan kullekin asiakkaalle yksilöllisesti parhaiten soveltuvat palveluratkaisut.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden sekä yhteen hiileen puhaltavat työkaverit. Pääset hyödyntämään työssä omia vahvuuksiasi, mutta samalla oppimaan myös uutta kollegoiltasi.

Toivomme sinulta asiakaslähtöisyyttä, positiivista elämänasennetta sekä kiinnostusta monipuolisiin tehtäviin. Kokemus varallisuudenhoidon tehtävistä ja näytöt menestyksellisestä asiakastyöstä vauhdittavat tehtävässä onnistumista.

Lisätietoa meistä ja tehtävästä antaa sijoitusjohtaja Anne Seilonen p. 050 328 2192.

Julkaistu

Ajankohtaista