Kotimme on paras sijoitus perheemme elämään

Tommi Virkkunen

Oulun Kärppien toimitusjohtaja Tommi Virkkunen on tuttu kasvo jääkiekkopiireissä. Tie vei hänet maailmalle nuorena pelaajana ja nyt hän työskentelee jääkiekon parissa.

”Pelasin nuorena Kanadassa ja Yhdysvalloissa. Se oli kova koulu ja tahtoa testattiin monestikin. Ensimmäinen kausi oli taloudellisestikin haasteellista. Sain tukea vanhemmiltani – ylipäätään että pääsin lähtemään – ja olen siitä heille kiitollinen,” Virkkunen kertoo.

Ennen nykyistä pestiään Virkkunen työskenteli 14 vuoden ajan perheyrityksessä. Sekin aika oli opettavaista.

”Pitkäjänteisyys on kaiken a ja o. Pitää olla tavoite mielessä ja kulkea sitä kohti. Pankkien rooli on yrittäjän näkökulmasta todella tärkeä. Ne ovat olleet mahdollistajia ja tukijoita monessa eri tilanteessa historiani aikana.”

Virkkusen ja hänen perheensä omakotitalo on muodostunut tärkeäksi maamerkiksi arjen pyörityksen keskellä.

”Kotimme oli perheemme yhteinen haave, ja talomme valmistui 2010. Suunnittelimme ja rakennutimme sen juuri sellaiseksi kuin halusimmekin, moderniksi hengähdyspaikaksi, jossa oikeasti haluaa viettää aikaa. Nyt lapsemme ovat jo melkein parikymppisiä, mutta koen edelleen, että talo on ollut tärkein sijoitus elämäämme. Rahat ovat tallessa kaikista arvokkaimmassa.”

Onko sinullakin oma koti kiikarissa? Me jeesaamme!

Järkevästi suunniteltu, elämänvaiheissasi joustava ja turvallinen - tällaisen asuntolainan haluamme tarjota sinulle. Kurkista lainalaskuriin, varaa aika asuntolainaneuvotteluun tai kysy lainatarjousta suoraan nettisivuillamme.

Julkaistu

Ajankohtaista