Pitää vain uskaltaa tahtoa

Jyväskylän Muuramessa luonnon keskellä sijaitsee kaunis puutalo. Niin kaunis, että se valittiin viime vuonna Suomen kaunein koti -ohjelmassa ykköseksi. Tuomareiden mukaan koti oli "kuin luonnon helmassa lepäävä seesteinen keidas".

”Talo on ollut juuri niin ihana asua, kuin se oli unelmoida ja suunnitella. Mutta tahtoakin se on vaatinut, paljon työtä ja omaan päämäärään uskomista,” omistaja Tiiu Puranen kertoo.

Tiiu on tunnettu myös Lainahöyhenissä-blogistaan ja hän työskentelee asianajosihteerinä.

”Jos sinulla on jokin asia mitä oikein kovasti tahdot, uskalla sanoa se ääneen ja sitten vain rupeat töihin unelmasi saavuttamiseksi. Tämä on ollut kantava ajatus omassa projektissani. Pitää uskaltaa antautua omalle unelmalleen, vaikka joskus se tarkoittaa samalla muista asioista luopumista.”

Säästöpankin asiakas Puranen on ollut koko elämänsä.

”Olen suorastaan ystävystynyt pankkineuvojani kanssa. Teen yhteistyötä pankin kanssa työni puolestakin – ja heidän kanssaan se on ollut aina miellyttävää ja ihmisläheistä,” Puranen toteaa.

Uusin tahto Purasen elämässä on ratsastus, johon hän aikoo tulevaisuudessa panostaa.

"Kilpailin juniori-iässä SM-tasolla esteratsastuksessa, mutta parikymppisenä ratsastuksesta oli luovuttava opintojen vuoksi. Nyt 14 vuoden jälkeen olen vihdoin palannut rakkaan harrastukseni pariin. Hevosharrastus on eräänlainen elämäntapa ja vaatii taloudellisia ja ajankäytöllisiä uhrauksia, mutta samalla se antaa uskomattoman paljon sisältöä elämään.”

Onko sinullakin kiikarissa oma koti?

Järkevästi suunniteltu, elämänvaiheissasi joustava ja turvallinen - tällaisen asuntolainan haluamme tarjota sinulle. Kurkista lainalaskuriin, varaa aika asuntolainaneuvotteluun tai tee lainahakemus suoraan nettisivuillamme.

Kurkista Tiiun Lainahöyhenissä-blogiin 

 

Julkaistu

Ajankohtaista