Someron Säästöpankki avaa toimipisteen Kemiönsaarelle

Someron Säästöpankki laajentaa toimintaansa ja avaa uuden toimipisteen Kemiönsaarelle tammikuussa 2020. Juhlavuottaan ensi vuonna viettävä 140-vuotias Someron Säästöpankki on pankkialalla harvinainen tapaus avaamalla uusia ovia muiden pankkien sulkiessaan konttoreitaan ja supistaessaan toimintojaan. Someron Säästöpankki on perustettu vuonna 1880 ja se on säilynyt itsenäisenä pankkialan monissa muutoksissa. ”Meillä on aina taidettu uida positiivisesti vastavirtaan, kunkin aikakauden normaalia trendiä vastaan, ja menestytty”, sanoo toimitusjohtaja Petri Siviranta.

Petri Siviranta ja Joni Rintamaa

Jos me emme säilytä paikallista pankkitoimintaa lähellä asiakasta, kuka sen tekee?

Someron Säästöpankki kuuluu Säästöpankkiryhmään, joka on Suomen vanhin pankkiryhmä. Säästöpankin tehtävä on säilynyt jo lähes 200 vuotta samana: edistää suomalaisten taloudellista hyvinvointia ja säästäväisyyttä lähellä asiakasta. ”Mielestämme asiakkaalla on oltava mahdollisuus valita palvelukanavansa itse ja varsinkin näin digiaikana henkilökohtaisen palvelun saaminen korostuu. Jos me emme säilytä paikallista pankkitoimintaa lähellä asiakasta, kuka sen tekee? Meillä on osaamista, hyvä maine ja tyytyväiset asiakkaat. Olemme osaavin ja luotettavin talouden kumppani”, kertoo pankinjohtaja Joni Rintamaa.

Asiakastyytyväisyys Säästöpankissa on pankkien huippua

Asiakastyytyväisyys Säästöpankissa on pankkien huippua. EPSI Ratingin vuosittaisessa pankki- ja rahoitusalan asiakastutkimuksessa Säästöpankki ylsi tänä vuonna hopeasijalle, kärkikolmikossa pankki on ollut jo vuodesta 2016 lähtien. Someron Säästöpankin NPS-luku on jo vakiintunut yli yhdeksäänkymmeneen, viimeisimmän ollen ennätykselliset 95,2! ”Sen lisäksi, että meiltä saa henkilökohtaista palvelua ihmiseltä ihmiselle, meillä palvellaan myös verkkotapaamisissa ja mobiilisti. Olemme läsnä siellä missä asiakkaammekin ovat. Siksi asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa. Meidän asiakkaamme ovat pankkionnellisia”, jatkaa Siviranta.

Laajeneminen Kemiönsaarelle on pankille luontevaa

Laajeneminen Kemiönsaaarelle on pankille luontevaa, sillä pankki palvelee jo nyt kemiönsaarelaisia asiakkaitaan. Kemiönsaarta lähinnä oleva konttori on tällä hetkellä Perniössä, josta on Saloon matkaa n. 20 km. Sama välimatka on Perniöstä Kemiönsaarelle. Palveluverkoston lisäksi Säästöpankin kilpailuetuna on hyvä asiakaspalvelu ja hyvä asiakaskokemus.

Tulemme olemaan auki Kemiönsaarella kaikkina arkipäivinä, maanantaista perjantaihin. Palvelua saa ruotsiksi ja suomeksi ja tapaamisaikoja pystyy varaamaan myös normaalin aukioloajan ulkopuolelle”, sanoo Rintamaa. Kemiönsaaren palveluvalikoimaan kuuluvat säästäminen ja sijoittaminen, rahoitus, lakipalvelut sekä asiantuntijapalvelut yrittäjille ja maatalousasiakkaille. ”Someron Säästöpankilla on pitkät perinteet maa- ja metsätaloudessa. Suhtaudumme maatalouteen positiivisesti ja ymmärtävästi. Olemme viljelijän lähipankki ja elämme mukana viljelijän arjessa.”, sanoo Teemu Laitakoski, maa- ja metsätalousrahoituksen asiantuntija.

Sp-Koti, Sp-Isännöintipalvelut Oy ja Taloushallinnon Ratkaisutoimisto Oikia Oy

Someron Säästöpankin toimitusjohtaja Petri Siviranta toteaa, että ”tällä hetkellä meillä on tulevan toimipisteen rakentaminen täydessä vauhdissa”. Säästöpankin lisäksi Kemiönsaaren toimipisteessä asiakkaita palvelevat Sp-Koti ja Sp-Isännöintipalvelut Oy. Säästöpankki tulee toimimaan Kemiössä Lähi-Tapiolan yläkerrassa, Villa Landessa. Pankilla on yhteistyösopimus yritys- ja maatalousasiakkaiden palvelukokonaisuuteen yhdessä Lähi-Tapiolan kanssa.
Säästöpankin kanssa samoihin tiloihin Engelsbyntielle tulee myös Taloushallinnon Ratkaisutoimisto Oikia Oy. Yrityksellä on tällä hetkellä toimipisteet Sauvossa ja Perniössä. Oikia tarjoaa palveluja yrityksille, yhdistyksille, maatalouksille ja yksityisille. Palveluihin kuuluvat mm. kirjanpito, palkanlaskenta ja yritysten perustaminen. Oikian suurin yksittäinen asiakasryhmä on maatalousasiakkaat.

Lisätietoja:

Petri Siviranta | toimitusjohtaja | petri.siviranta@saastopankki.fi | 050 511 8550
Joni Rintamaa | pankinjohtaja | joni.rintamaa@saastopankki.fi | 050 511 8557

Someron Säästöpankki on asiakaslähtöisyydestään tunnettu, Säästöpankkiryhmään kuuluva suomalainen säästöpankki, joka toimii Salon, Forssan, Urjalan, Someron ja Kemiönsaaaren toimialueella viiden konttorin ja yhden toimipisteen verkostolla. Someron Säästöpankilla on n. 28 000 asiakasta ja pankin tase on 474 miljoonaa euroa. Henkilökuntamme koostuu 50 pankkialan ammattilaisesta. www.saastopankki.fi/someronsp

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista