Sp-Isännöintipalvelut ja Sp-Koti laajentavat entisiin Danske Bankin tiloihin Salossa

Sp-Isännöintipalvelut muuttaa Salossa Vilhon- ja Horninkaduilta saman katon alle, kaupungin parhaalle paikalle Turuntien ja Asemakadun kulmaan, entisiin Danske Bankin tiloihin. Samoihin tiloihin isännöinnin kanssa muuttaa Sp-Koti. Myös Säästöpankille tulee pieni tila uusiin tiloihin.

Kuvassa: Rahoituspäällikkö Tuukka Alanko Säästöpankista (vas.), Sp-Koti yrittäjät Veijo ja Kirsi Hämeenaho sekä toimitusjohtaja Jyrki Makkonen Sp-Isännöintipalveluista tutustumassa tuleviin, aivan Salon sydämessä sijaitseviin yhteisiin toimitiloihin.

Someron Säästöpankin isännöintiliiketoiminta Sp-Isännöintipalvelut Oy aloitti toimintansa syyskuun 2019 alussa Somerolla. Joulukuussa 2019 Säästöpankin isännöintitoiminta laajeni Salon seudulle, kun Sp-Isännöintipalvelut Oy osti TT-Välitys Oy:n isännöintiliiketoiminnan Isännöinti Tammen. Tämän vuoden heinäkuussa salolainen Tili ja isännöinti Vaahtera Oy tuli osaksi Sp-Isännöintipalveluja ja lokakuun alussa laajeneminen eteni myös Säästöpankin pohjoiselle toimialueelle Forssaan, Akaaseen ja Urjalaan, kun Sp-Isännöintipalvelut Oy osti Forssan Isännöinti ja Kiinteistönvälitys Oy:n liiketoiminnan.

Nyt Sp-Isännöintipalvelut muuttaa Salossa Vilhon- ja Horninkaduilta saman katon alle, kaupungin parhaalle paikalle Turuntien ja Asemakadun kulmaan, entisiin Danske Bankin tiloihin.  Samoihin tiloihin isännöinnin kanssa muuttaa Sp-Koti. Myös Säästöpankille tulee pieni tila vanhoihin Dansken tiloihin. Sp-Kodin siirtyessä Turuntien toiselle puolelle remontoi Säästöpankki nykyisissä tiloissaan Turuntie 1:ssa Sp-Kodilta tyhjeneviin tiloihin erityisen palvelutilan sijoitusasiakkailleen. 

Sp-Isännöintipalvelut Oy työllistää tällä hetkellä koko toimialueellaan 29 ihmistä. ”Kasvu on puolentoista vuoden aikana ollut voimakasta. Lähivuodet tulevat olemaan niin ikään voimakasta ja nopeaa”, toteaa Someron Säästöpankin toimitusjohtaja Petri Siviranta. ”Meillä työskentelee tällä hetkellä Salossa 5 isännöitsijää ja 1 kiinteistösihteeri sekä 1 henkilö teknisessä isännöinnissä ja 2 henkilöä kirjanpidossa. Uusiin tiloihin teemme pienen pintaremontin ja muutamme tiloihin tammikuussa. Tiloihin tulee hyvät asiakaspalvelutilat sekä viihtyisät työskentelypisteet henkilökunnalle. Uudet kokoustilat palvelevat perinteisiä livekokouksia ja tulevaisuuden hybridikokouksia etäyhteyksin. Uusissa tiloissa pystymme toteuttamaan entistä paremmin asiakaspalvelua ihmiseltä ihmiselle sähköisiä palveluita unohtamatta”, kertoo Sp-Isännöintipalvelut Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Makkonen.

”Sp-Isännöintipalvelut Oy:llä on nuoresta iästään huolimatta vankka kokemus erilaisista isännöintitehtävistä. Taloyhtiön palvelupaketti räätälöidään aina kunkin taloyhtiön tarpeita vastaavaksi. Koulutetut isännöitsijät auttavat isännöitsijän vaihtoprosessista lähtien ja pitävät aktiivisesti yhteyttä taloyhtiöön ja sen henkilöihin. Näin luodaan vahva pohja asumisen kumppanuudelle ja yhteistyölle. Hyvin hoidetuissa taloissa on viihtyisä ja turvallinen asua, sekä kodin arvo säilyy ja kasvaa”, jatkaa Makkonen.

Sp-Koti Salo on lämminhenkinen perheyritys, jonka päällimmäisenä tavoitteena on tyytyväinen asiakas. Yrittäjäpariskunta, Veijo ja Kirsi Hämeenaho toimivat Salon toimipisteen lisäksi Sp-Koti -yrittäjinä myös Somerolla ja Kemiönsaaressa. Kemiönsaaressa heillä on paikallisena kiinteistönvälittäjänä Mikael Eriksson. Sp-Koti Salon 4 työntekijää muuttavat Sp-Isännöintipalvelun kanssa samoihin remontoituihin tiloihin Asemakadun ja Turuntien kulmaan tammikuussa. Sp-Kodille muutto tien toiselle puolelle isompiin tiloihin mahdollistaa välitystoiminnan kasvun tulevaisuudessa.

 

Lisätietoja: 
Jyrki Makkonen | Sp-Isännöintipalvelut Oy:n toimitusjohtaja | jyrki.makkonen@spisannointipalvelut.fi | 040 900 8999 
Petri Siviranta | Someron Säästöpankin toimitusjohtaja | petri.siviranta@saastopankki.fi | 050 511 8550
Kirsi Hämeenaho | Sp-Koti Salo | kirsi.hameenaho@spkoti.fi | 044 206 0060

 

Someron Säästöpankki on perustettu 1880. Toiminta-ajatuksenamme on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaiden taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Olemme Säästöpankkiryhmään kuuluva suomalainen säästöpankki, joka toimii Salon, Perniön, Kemiönsaaren, Someron, Forssan, Urjalan, Akaan ja Loviisan toimialueella. Someron Säästöpankilla on n. 28 000 asiakasta ja pankin tase on 523 miljoonaa euroa. Henkilökuntamme koostuu yli 70 pankkialan ammattilaisesta. www.saastopankki.fi/someronsp

Sp-Isännöintipalvelut Oy on syksyllä 2019 perustettu uusi toimija isännöintialalla, joka vie asukkaansa kohti maailman parasta asumista.  Tavoitteenamme on rakentaa paikallisesti alueensa vahvin isännöintitoimisto, joka erottautuu kilpailijoista palvelulla ja paikallisuudella sekä hymyllä ja huolenpidolla! Yrityksen omistaa Someron Säästöpankki, joka takaa yrityksen kasvulle vahvat taustavoimat. www.spisannointipalvelut.fi

Sp-Koti aloitti toimintansa Salossa vuonna 2017, Somerolla vuonna 2019 ja Kemiönsaaressa vuonna 2020. Sp-Kodin tavoitteena on palvella asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla ja siksi käytössämme onkin kaikkiin kohteisiin 3D kuvaukset sekä tarvittaessa myös dronen ilmakuvat. Meillä on valtakunnallinen näkyvyys Sp-Kotien sivuilla sekä Etuovi ja Oikotie ovat käytössämme. www.spkoti.fi/salo

 

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista