Sp-Koti Loviisa samoihin tiloihin Säästöpankin kanssa

Someron Säästöpankin Loviisan konttori aloitti toimintansa kesällä 2020. Jo konttoria avatessa oli selvää, että Säästöpankin kanssa samoihin tiloihin tulee myös kiinteistövälityspalvelu. Sp-Koti Loviisa aloitti toimintansa pankin kanssa samoissa tiloissa helmikuussa.

Rahoituspäällikkö Mari Moisio Säästöpankista ja kiinteistönvälittäjä Petri Kuismanen Sp-Koti Loviisasta sopimassa yhteistyön aloittamisesta Säästöpankin Loviisan konttorissa.
Rahoituspäällikkö Mari Moisio Säästöpankista ja kiinteistönvälittäjä Petri Kuismanen Sp-Koti Loviisasta sopimassa yhteistyön aloittamisesta Säästöpankin Loviisan konttorissa.

Sp-Koti on Säästöpankkiryhmään kuuluva, franchising-pohjalta toimiva valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju. Se on Suomen markkinoiden kolmanneksi isoin ketju ja harvoja, jotka jatkavat kasvuaan. Sekä Sp-Kodilla että Säästöpankeilla on Suomen tyytyväisimpiä asiakkaita, sillä molempien yritysten suositteluindeksi on oman toimialansa huippua. 

Someron Säästöpankilla ja Sp-Kodilla yhteistyötä kaikilla konttoripaikkakunnilla

Someron Säästöpankilla on Sp-Koti yhteistyötä jo kaikilla muilla konttoripaikkakunnilla, joten on luonnollista, että sama palvelu halutaan tarjota myös loviisalaisille. ”Kun kuulin, että Loviisaan on tulossa Someron Säästöpankki, niin innostuin heti asiasta. Mielestäni on hyvä, että saatiin uusi pankki Loviisaan ja minulle erinomainen yhteistyökumppani, joten pystymme palvelemaan yhdessä pankin kanssa asiakkaita todella hyvin”, toteaa Petri Kuismanen alkavasta yhteistyöstä.

”Olemme iloisia siitä, että saimme Petrin yhteistyökumppaniksemme. Nyt Loviisan konttorista löytyy Sp-Kodin palvelut. Tämä tuo lisäarvoa asiakkaillemme, sillä voimme hyödyntää Sp-Kodin asiantuntemusta paikallisesti Loviisassa ja täten tarjota välityspalveluita asiakkaillemme. Yhteistyö on sujuvaa, kun toimimme saman katon alla ja esimerkiksi rahoituksen järjestyminen onnistuu myytäviin kohteisiin joustavasti tiiviin yhteistyömme ansiosta”, jatkaa rahoituspäällikkö Mari Moisio.

Asuntoja tarvitaan myyntiin tällä hetkellä lisää 

Viime vuonna Loviisan alueella myytiin eniten omakotitaloja. Koko Suomen alueella vapaa-ajan asuntoja myytiin ennätysmäärä aikoihin ja Loviisassakin noin kaksi kertaa enemmän kuin vuonna 2019. Vapaa-ajan asuntoja myytiin Loviisassa jopa enemmän kuin kerrostaloasuntoja vaikka niidenkin myyntimäärä oli isompi kuin vuonna 2019.

Joulukuussa 2020 koko Suomen markkinoilla oli myynnissä noin 12.000 asuntoa vähemmän kuin joulukuussa 2019. Asuntoja tarvitaan myyntiin tällä hetkellä lisää. Kaikenlaisille asunnoille on kysyntää, varsinkin omakotitaloille, vapaa-ajanasunnoille ja kerrostaloasunnoille. Loviisassa on tällä hetkellä eniten tarjontaa kerrostaloista, kun taas omakotitalokysyntä on isointa. Ostajat haluavat tällä hetkellä asuntoja, johon ei tarvitsisi tehdä mitään remontteja. 

Lisätietoja: 

Petri Siviranta | Someron Säästöpankin toimitusjohtaja | petri.siviranta@saastopankki.fi | 050 511 8550

Joni Rintamaa | Someron Säästöpankin pankinjohtaja | joni.rintamaa@saastopankki.fi | 050 511 8557

Mari Moisio | Someron Säästöpankin rahoituspäällikkö | mari.moisio@saastopankki.fi | 050 327 1859 

Petri Kuismanen | Sp-Koti Loviisa | petri.kuismanen@spkoti.fi | 040 188 8888

Someron Säästöpankki on perustettu 1880. Toiminta-ajatuksenamme on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaiden taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Olemme Säästöpankkiryhmään kuuluva suomalainen säästöpankki, joka toimii Salon, Perniön, Kemiönsaaren, Someron, Forssan, Urjalan, Akaan ja Loviisan toimialueella. Vuonna 2021 avaamme konttorin Kotkaan.  Someron Säästöpankilla on n. 28 000 asiakasta ja pankin tase on 523 miljoonaa euroa. Henkilökuntamme koostuu yli 70 pankkialan ammattilaisesta. www.saastopankki.fi/someronsp 

Sp-Koti palvelee asunnon, kiinteistön sekä liiketilan myyntiin, vuokraukseen ja ostoon liittyvissä asioissa. Teemme myös kauppakirjat, arviot ja kaupanvahvistukset. Sp-Koti Loviisan ja Porvoon toimialueena ovat Porvoo, Sipoo, Loviisa, Askola, Lapinjärvi ja Myrskylä. www.spkoti.fi 

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija
...