Säästöpankkiryhmä ostaa Oma Säästöpankin omistamat Säästöpankkiryhmään kuuluvien yhtiöiden osakkeet

Säästöpankin rahapuu

Säästöpankkiryhmä ja Oma Säästöpankki Oyj (OmaSp) ovat tänään sopineet kaupan ehdoista, joilla OmaSp myy kaikki omistamansa Nooa Säästöpankki Oy:n, Sp-Henkivakuutus Oy:n, Sp-Rahastoyhtiö Oy:n, Säästöpankkien Holding Oy:n ja Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj:n osakkeet Säästöpankkiryhmälle. Kaupan toteutuminen edellyttää vielä sääntelyviranomaisten hyväksyntää. 

”Omistuksien selkeyttäminen mahdollistaa Säästöpankkiryhmän strategian toteuttamisen entistä paremmin. Panostamme vahvasti varallisuudenhoidon palveluihin ja kasvuun myös pääkaupunkiseudulla”, kertoo Säästöpankkiryhmän toimitusjohtaja Tomi Närhinen.

Osapuolet ovat vahvistaneet, että tahtotilana on ylläpitää ja kehittää tuoteyhtiöiden jakeluyhteistyötä myös jatkossa.

”Olen iloinen, että yhteistyö jatkuu tiiviinä niin Sp-Henkivakuutuksen ja Sp-Rahastoyhtiön tuotteiden jakelun kuin myös Säästöpankkien Keskuspankin tarjoamien maksuliikenneratkaisujen osalta”, sanoo Närhinen.

Lisätiedot:

Tomi Närhinen, 
Säästöpankkiryhmä, toimitusjohtaja
+358 40 724 3896
tomi.narhinen@saastopankki.fi

Säästöpankkiryhmä
edistää yksilön ja yhteisön taloudellista hyvinvointia. Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä erinomaista asiakastyötä. Säästöpankkiryhmän muodostavat paikalliset Säästöpankit ympäri Suomen sekä Säästöpankkikeskus.  Tarjoamme asiakkaillemme kattavien vähittäispankkipalvelujen lisäksi sijoittamisen, kodinvaihdon ja vakuuttamisen palveluja.

 
Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista