Säästöpankkiryhmä osti Oma Säästöpankin omistamat Säästöpankkiryhmään kuuluvien yhtiöiden osakkeet ja panostaa kasvuun etenkin pääkaupunkiseudulla

Säästöpankin rahapuu
Säästöpankkiryhmä ilmoitti 3.8.2020 ostavansa itselleen kaikki Oma Säästöpankki Oyj:n (OmaSp) omistamat Nooa Säästöpankki Oy:n, Sp-Henkivakuutus Oy:n, Sp-Rahastoyhtiö Oy:n, Säästöpankkien Holding Oy:n ja Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj:n osakkeet. Kauppa on viety päätökseen 6.11.2020.

Toteutunut kauppa mahdollistaa Säästöpankkiryhmän strategian toteuttamisen entistä paremmin ja vahvistaa ryhmän tulosta jo kuluvana vuonna eikä sillä ole vaikutusta ryhmän vakavaraisuuteen. Kaupat vauhdittavat osaltaan Säästöpankkiryhmän kasvua.

”Olen erittäin tyytyväinen kaupan toteutumisesta. Omistuksien selkeyttäminen mahdollistaa Säästöpankkiryhmän strategian ja muutosten toteuttamisen entistä paremmin. Panostamme vahvasti kasvuun etenkin pääkaupunkiseudulla”, kertoo Säästöpankkiryhmän toimitusjohtaja Tomi Närhinen.

Yhteistyö jatkuu edelleen vahvana Säästöpankin henki- ja rahastoyhtiöiden jakeluyhteistyönä.

”Yhteistyö OmaSp:n kanssa jatkuu tiiviinä niin Sp-Henkivakuutuksen ja Sp-Rahastoyhtiön tuotteiden jakelun kuin myös Säästöpankkien Keskuspankin tarjoamien maksuliikenneratkaisujen osalta”, sanoo Närhinen.


Lisätiedot: 
Tomi Närhinen, 
Säästöpankkiryhmä, toimitusjohtaja
+358 40 724 3896
tomi.narhinen@saastopankki.fi


Säästöpankkiryhmä edistää yksilön ja yhteisön taloudellista hyvinvointia. Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä erinomaista asiakastyötä. Säästöpankkiryhmän muodostavat paikalliset Säästöpankit ympäri Suomen sekä Säästöpankkikeskus. Tarjoamme asiakkaillemme kattavien vähittäispankkipalvelujen lisäksi sijoittamisen, kodinvaihdon ja vakuuttamisen palveluja.
Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista