Mika Laakkonen Sp-Henkivakuutuksen toimitusjohtajaksi

Sp-Henkivakuutus Oy:n hallitus on nimittänyt VTM, eMBA Mika Laakkosen Sp-Henkivakuutuksen toimitusjohtajaksi.

Mika Laakkonen.

Sp-Henkivakuutus Oy:n hallitus on nimittänyt VTM, eMBA Mika Laakkosen Sp-Henkivakuutuksen toimitusjohtajaksi. Tehtävä astuu voimaan 1.12.2020. 

Sp-Henkivakuutus Oy:n toimitusjohtajan roolin lisäksi Laakkonen toimii Säästöpankkikeskuksen varallisuudenhoidon palveluiden johtajana. Laakkonen raportoi tässä tehtävässä Säästöpankkiryhmän henkilöasiakasliiketoimintajohtaja Markus Laurille. 

Mika Laakkonen on aiemmin toiminut Säästöpankkikeskuksen varallisuudenhoidon palveluiden liiketoiminnan kehitysjohtajana. Hänen vastuullaan on ollut kehitystoiminnan lisäksi myös myynnin tuki. 

Laakkosella on yhteensä yli 15 vuoden osaaminen finanssialalta, henkivakuutusliiketoiminnan ja varallisuudenhoidon palveluiden myynnistä, kehittämisestä ja liiketoiminnan johtamisesta.

”Olen iloinen, että löysimme laaja-alaisen osaajan Säästöpankkiryhmän sisältä. Mikan työ varallisuudenhoidon palvelujen liiketoiminnan kehittämisessä ja pankkien myynnin tukemissa on vahvasti vaikuttanut hyvään menestykseemme viime vuosina. Uskon, että Mikan nimitys edelleen vahvistaa Säästöpankkiryhmän kilpailukykyä ja sisäistä yhteistyötämme”, kommentoi Säästöpankkiryhmän liiketoimintajohtaja ja Sp-Henkivakuutuksen hallituksen jäsen Karri Alameri.

"Olemme yhdessä Säästöpankkiryhmänä ottaneet viime vuosina merkittäviä askelia varallisuudenhoidon palveluiden kilpailukyvyn ja kasvun edistämisessä. Tehty työ yhdistettynä erinomaiseen asiakaskokemukseen antaa loistavan mahdollisuuden kasvaa henkilö- ja yritysasiakkaiden varallisuudenhoidon palveluiden tarjoajana. On todella hienoa saada jatkaa Säästöpankkiryhmän ja Sp-Henkivakuutuksen menestyksen rakentamista nyt uudessa roolissa", sanoo Mika Laakkonen.

 
Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista