Säästöpankin visuaalinen ilme uudistuu kevään aikana

Säästöpankin visuaalinen ilme uudistuu kevään ja kesän 2024 aikana. Ensimmäisenä muutokset näkyvät kuvamaailmassa Säästöpankin mainonnassa ja sosiaalisen median sisällöissä, ja myös digitaalisten kanaviemme kuva- ja värimaailma uudistuu kuluvan vuoden varrella. Säästöpankin tunnistaa jatkossakin turkoosista väristä ja tutusta rahapuulogosta.

Säästöpankin brändikuva

Säästöpankin nykyinen visuaalinen ilme on otettu käyttöön kuusi vuotta sitten. Nyt on aika päivittää ilmeemme vastaamaan paremmin tämän päivän Säästöpankkia. Uudessa kuvamaailmassa nähdään paljon lähikuvia ihmisistä erilaisissa arjen tilanteissa ja ympäristöissä. Värimaailman puolella tutuksi tullut turkoosi saa rinnalleen sinisen, purppuran ja vaaleanpunaisen sävyjä.

- Uuden ilmeen ytimessä on ihminen ja arki, sillä juuri asiakkaidemme arjessa me pankkina olemme mukana niin perustavanlaatuisella tavalla - auttamassa asiakkaitamme eteenpäin eri elämänvaiheiden muutoksissa ja tavoitteiden toteuttamisessa, kuvailee markkinointi- ja viestintäjohtaja Laine Spellman.

Miten muutos näkyy asiakkaille?

Uusi ilme alkaa näkyä eri kanavissamme vähitellen, ja ensimmäiset muutokset voi nähdä muun muassa verkkosivujemme kuvamaailmassa, mainoksissamme ja sosiaalisen median kanavissamme. Muutoksia tulee tulevien kuukausien aikana myös digitaalisten kanaviemme kuva- ja värimaailmaan. Muutoksia tehdään asteittain kevään ja kesän 2024 aikana.

Huolehdi turvallisesta asioinnista

Kerromme visuaalisen ilmeen uudistuksesta jo ennakkoon, jotta olet tietoinen muutoksista ja osaat olla valppaana mahdollisten huijausyritysten varalta, kun sivustomme ulkoasuun tulee muutoksia.

Muistathan nämä ohjeet turvalliseen pankkiasiointiin:

  • Kun kirjaudut verkkopankkiin, kirjoita aina osoite www.saastopankki.fi huolellisesti selaimen osoiteriville. Älä koskaan siirry verkkopankkiin hakukoneiden linkkien kautta, sillä niiden joukkoon voi päästä huijaussivustoja.
  • Lataa käyttöösi Säästöpankki Mobiili- ja Tunnistus-sovellukset, joiden avulla hoidat pankkiasioitasi turvallisesti missä ja milloin haluat. Kun hoidat pankkiasioitasi mobiilisovelluksessa, vältyt riskiltä eksyä huijaussivustolle.
  • Ole tarkkana myös Tunnistus-sovelluksella asioidessasi ja vahvista tapahtuma vain silloin, kun olet itse suorittamassa kirjautumista tai maksua ja tunnistat pyynnön. Tarkista aina ennen vahvistamista, että tapahtuman tiedot ja mahdollinen Tapahtuma-ID ovat oikein. Yllättäviä ja perusteettomia kirjautumispyyntöjä tai maksutapahtumia ei tule koskaan vahvistaa.
  • Muista, että Säästöpankki ei koskaan pyydä pankkitunnuksiasi puhelimessa, sähköpostitse tai tekstiviestillä. Emme myöskään koskaan ohjaa viesteissämme kirjautumaan verkko- tai mobiilipankkiin linkin kautta.
Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista