Säästöpankkiryhmän ja Netsin pitkäaikainen yhteistyö saa jatkoa ja syvenee entisestään

Säästöpankkiryhmä on valinnut Netsin strategiseksi kumppanikseen korttimaksamisen alueella seuraavaksi kuudeksi vuodeksi. Sopimukseen kuuluu maksamiseen ja korttien liikkeellelaskuun liittyviä palveluita kattavasti korttitilien hallinnasta moderneihin korttiturvallisuuspalveluihin.

Nets yhteistyö

Pohjoismaiden johtava maksualan toimija Nets ja erinomaisesta asiakastyytyväisyydestä tunnettu Säästöpankkiryhmä syventävät pitkäaikaista yhteistyötään. Nets toimii jatkossakin Säästöpankkiryhmän strategisena kumppanina korttiliiketoiminnassa korttien hallinnasta uusiin asiakaslähtöisiin palveluihin. Uudistetun yhteistyösopimuksen myötä myös Säästöpankkien debit-kortit siirtyvät Netsin palveluiden piiriin.

"Finanssialalla luottamus on keskeistä niin pankkien ja kuluttajien, kuin alan toimijoidenkin välillä. Olen erittäin iloinen, että pääsemme jatkamaan jo kolme vuosikymmentä jatkunutta yhteistyötämme Säästöpankkiryhmän kanssa ja syventämään sitä entisestään maksamisen nopeasti muuttuvassa maailmassa", kertoo Netsin Suomen maajohtaja Sirpa Nordlund.

Nyt solmittu yhteistyösopimus yhdistettynä Netsin luotettaviin järjestelmiin sekä Netsin ja Säästöpankkiryhmän innovaatiotyöhön, tuovat Säästöpankeille kustannussäästöjä ja antavat hyvät lähtökohdat parantaa entisestään asiakastyytyväisyyttä, jossa Säästöpankkiryhmä on ollut jo vuosia pankkialan parhaimmistoa.

"Keskittämällä korttiliiketoimintamme yhdelle kumppanille, pystymme toimimaan aiempaa kustannustehokkaammin. Tiivistyvä yhteistyö Netsin kanssa antaa myös valmiudet pitää huolta Säästöpankkien erinomaisesta asiakastyytyväisyydestä, sillä pystymme uusien järjestelmäratkaisujen myötä palvelemaan henkilö- ja yritysasiakkaitamme entistä monipuolisemmin. Yhteistyö mahdollistaa myös uusien maksamisen tapojen kehittämisen yhdessä Netsin kanssa ja niiden sujuvan käyttöönoton asiakkaillemme", toteaa Säästöpankkiryhmän korteista vastaava johtaja Manu Kauppila.

Sujuvampaa korttipalvelua kaikissa kanavissa

Uuden sopimuksen piirissä olevia palveluita otetaan käyttöön Säästöpankkiryhmän eri asiakaspalvelukanavissa vaiheittain. Niiden myötä Säästöpankkiryhmän asiakkaat saavat muun muassa enemmän ja reaaliaikaisempaa tietoa korttitapahtumiin liittyen, sekä käyttöönsä entistä modernimpia maksamisen palveluita.

 

Lisätiedot:

Manu Kauppila
Korteista vastaava johtaja
Säästöpankkikeskus
manu.kauppila@saastopankki.fi, 050 5710 936

Aaro Kajaste
Press Relations Manager
Nets
aaro.kajaste@nets.eu, 050 395 6086


Säästöpankki

Säästöpankkiryhmä edistää yksilön ja yhteisön taloudellista hyvinvointia. Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä erinomaista asiakastyötä. Säästöpankkiryhmän muodostavat 23 paikallista Säästöpankkia sekä Helsingin Vallilassa toimiva Säästöpankkikeskus. Tarjoamme asiakkaillemme kattavien vähittäispankkipalvelujen lisäksi sijoittamisen, kodinvaihdon ja vakuuttamisen palveluja. Säästöpankkiryhmä työllistää noin 1400 ihmistä eri puolilla Suomea.

Nets

Me Netsillä uskomme, että yksinkertaisemmat tuotteet ja ratkaisut ovat kasvun ja kehityksen perusta – niin liiketoiminnassa kuin yhteiskunnassakin. 2400:n työntekijän voimin Tanskassa, Norjassa, Suomessa, Ruotsissa ja Virossa me autamme rahoituslaitoksia, liikeyrityksiä ja kauppiaita ympäri Pohjolaa ja Baltian maita tekemään huomisesta hieman helpomman tarjoamalla verratonta turvallisuutta ja vakautta. Mahdollistamme helpomman huomisen – se pitää meidät liikkeessä.

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista