Säästöpankki tukee yritys- sekä maa- ja metsätalousasiakkaitaan koronavirustilanteessa

Koronavirus aiheuttaa haasteita erityisesti yritys- sekä maa- ja metsätalousasiakkaille. Säästöpankkiryhmä tukee heitä tässä tilanteessa oman perustehtävänsä mukaisesti.

Säästöfantit kulkevat samaan suuntaan.
Säästöpankkiryhmä tukee yritys- sekä maa- ja metsätalousasiakkaitaan koronaviruksen aiheuttamissa haasteissa. Koronaviruspandemian vaikutukset ovat laaja-alaisia ja vaikuttavat nyt lähes kaikilla toimialoilla yritysten sekä maa- ja metsätalousasiakkaiden toimintaan. Olethan yhteydessä omaan Säästöpankkiisi, niin etsimme parhaan mahdollisen ratkaisun yrityksesi tilanteeseen. 

Finnvera ja useat muut toimijat ryhtyneet toimenpiteisiin

Finnvera ja useat muut toimijat ovat ryhtyneet toimenpiteisiin, joilla minimoidaan koronapandemian seurannaisvaikutukset, turvataan suomalaisten yritysten selviytyminen sekä varmistetaan työpaikkojen säilyminen. Finnvera osaltaan tukee yrityksiä koronaviruksen aiheuttamassa äkillisessä taloustilanteen muutoksessa. Finnvera on ilmoittanut laajentavansa Pk-takauksen käyttötarkoitusta myös käyttöpääomarahoitukseen.

Säästöpankkiryhmä tekee yhteistyötä myös muun muassa Fundun sekä Lähirahoituksen kanssa. Kannamme yhteiskuntavastuumme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa ja etsimme parhaan mahdollisen ratkaisun yrityksesi tilanteeseen.

Mikäli yrityksesi taloudellinen tilanne mietityttää, olethan mahdollisimman ajoissa yhteydessä pankkiisi verkkopankin kautta.

Kysymyksiä koronaan liittyen? Olemme koonneet infosivuston aiheeseen liittyen, päivitämme sitä jatkuvasti.
Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen

Ajankohtaista