Säästöpankki tukee yritys- sekä maa- ja metsätalousasiakkaitaan koronavirustilanteessa

Koronavirus aiheuttaa haasteita erityisesti yritys- sekä maa- ja metsätalousasiakkaille. Säästöpankkiryhmä tukee heitä tässä tilanteessa oman perustehtävänsä mukaisesti. Asiakkailla on mahdollisuus jopa 6 kuukauden lyhennysvapaaseen.

Säästöfantit kulkevat samaan suuntaan.
Säästöpankkiryhmä tukee yritys- sekä maa- ja metsätalousasiakkaitaan koronaviruksen aiheuttamissa haasteissa. Koronaviruspandemian vaikutukset ovat laaja-alaisia ja vaikuttavat nyt lähes kaikilla toimialoilla yritysten sekä maa- ja metsätalousasiakkaiden toimintaan. Säästöpankkiryhmä tuntee perustehtävänsä mukaisesti yhteiskuntavastuunsa ja suhtautuu tässä tilanteessa asiakkaidensa käyttöpääomarahoitustarpeisiin sekä lainojen lyhennysvapaisiin myönteisesti.

Koronan aiheuttamassa taloudellisesti heikentyneessä tilanteessa asiakkaamme voivat saada jopa kuusi kuukautta (6 kk) lyhennysvapaata.

Finnvera ja useat muut toimijat ryhtyneet toimenpiteisiin

Finnvera ja useat muut toimijat ovat ryhtyneet toimenpiteisiin, joilla minimoidaan koronapandemian seurannaisvaikutukset, turvataan suomalaisten yritysten selviytyminen sekä varmistetaan työpaikkojen säilyminen. Finnvera osaltaan tukee yrityksiä koronaviruksen aiheuttamassa äkillisessä taloustilanteen muutoksessa. Finnvera on ilmoittanut laajentavansa Pk-takauksen käyttötarkoitusta myös käyttöpääomarahoitukseen sekä myöntävänsä rahoittajille luvan antaa kuusi kuukautta lyhennysvapaata takaamiinsa lainoihin. Säästöpankkiryhmällä on merkittävä määrä pieniä ja keskisuuria yritysasiakkaita, joilla on käytössään Finnveran takaustuotteita yrityslainojensa tukena.

Säästöpankkiryhmä tekee yhteistyötä myös muun muassa Fundun sekä Lähirahoituksen kanssa. Kannamme yhteiskuntavastuumme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa ja etsimme parhaan mahdollisen ratkaisun yrityksesi tilanteen helpottamiseksi.

Mikäli yrityksesi taloudellinen tilanne mietityttää, olethan mahdollisimman ajoissa yhteydessä pankkiisi verkkopankin kautta.

Kysymyksiä koronaan liittyen? Olemme koonneet infosivuston aiheeseen liittyen, päivitämme sitä jatkuvasti.
Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
...