Säästöpankkiryhmän vastuullisuusraportti 2020 on julkaistu

Vastuullisuus on yksi Säästöpankkiryhmän toimintaa ohjaavista arvoista asiakasläheisyyden, yhteistyön ja tuloksellisuuden lisäksi. Tutustu tarkemmin Säästöpankkiryhmän Vastuullisuusraporttiin 2020.

Hymyilevä nainen tekee käsillään sydänmerkin. Hän pyrkii tekemään oikeita ja vastuullisia valintoja niin taloudessaan kuin henkilökohtaisessa elämässäänkin.

Kun Säästöpankki perustettiin lähes 200 vuotta sitten vuonna 1822, perustehtäväksemme tuli yhteiskunnallisesti tärkeä ja vastuullinen missio: auttaa Suomen työteliästä kansaa vaurastumaan ja hoitamaan talouttaan paremmin. Tänäkin päivänä tehtävämme on toimia asiakkaidemme taloudellisen hyvinvoinnin ja vaurastumisen vastuullisena edistäjänä.

Vastuullisuusraporttimme pohjautuu syksyllä 2019 päivitettyyn olennaisuusanalyysiin, jossa arvioimme vastuullisuusteemoja Säästöpankkiryhmän liiketoiminnan ja yhteiskunnallisten vaikutusten näkökulmasta.

”Tuomme vastuullisuusraportissamme esiin sen, miten vastuullisuus näkyy arjessamme ja kaikessa toiminnassamme – suhtautumisessamme asiakkaisiin, kumppaneihin, toimialueeseen, viranomaisiin ja muihin sidosryhmiin. Tehtävämme on aina ollut toimia asiakkaidemme taloudellisen hyvinvoinnin ja vaurastumisen vastuullisena ja paikallisena edistäjänä.

Viime vuosi osoittaa, että toimemme vastuullisuuden osalta ovat oikeansuuntaisia. Jatkamme tulevaisuuteen katsomista sekä vastuullisuuteen panostamista hyvillä mielin”, sanoo Säästöpankkiryhmän toimitusjohtaja Tomi Närhinen.

Tutustu Säästöpankkiryhmän Vastuullisuusraporttiin 2020.

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista