Virve Valonen on nimitetty Säästöpankkiryhmän vastuullisuusjohtajaksi

Virve Valonen.

Säästöpankkiryhmän vastuullisuusjohtajaksi on nimitetty Virve Valonen, 38. Valonen on koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri, minkä lisäksi hän on suorittanut vastuullisuusopintoja ETH Zürichissä Sveitsissä. Valonen on toiminut Säästöpankkiryhmässä vuodesta 2021.

”Vastuullisuus on osa nykyistä ja tulevaisuuden kilpailukykyä. Sidosryhmien, kuten asiakkaiden ja työntekijöiden odotukset ja tarpeet vastuullisuudelle ovat kasvaneet. Myös sijoittajat, ESG-arvioijat ja luottoluokittajat asettavat vaatimuksia vastuullisuus- ja ESG-asioissa. Lisääntyvä sääntely sekä megatrendit, kuten ilmastonmuutos ja siihen liittyvät tavoitteet vauhdittavat myös kestävän rahoituksen kehittymistä”, Valonen kommentoi nimitystään.
Virve Valonen on aiemmin toiminut vastuullisuuteen sekä liiketoiminnan ja konseptien kehitykseen liittyvissä tehtävissä mm. Säästöpankkiryhmässä, Aktiassa, Valiolla, Technopoliksella sekä Pöyryllä.

”Arvostan Säästöpankkiryhmässä eritoten ihmisläheistä ja asiantuntevaa toimintatapaa, jossa asiakas on keskiössä. Lisäksi Säästöpankkiryhmän kulttuurissa vastuullisuus kiinnostaa ihmisiä aidosti, ja nyt vastuullisuus halutaan integroida yhä laaja-alaisemmin kaikkeen tekemiseen”.

Virve Valonen aloittaa tehtävässään 01.09.2022.

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista