Autovakuutus – Mittari-autovakuutuksella säästöä jopa 25 %

Onko autosi jäänyt pihalle seisomaan? Vai toimiiko se lähinnä kauppakassina? Säästöpankin vakuutusten Mittari-autovakuutus on edullinen vähän ajaville, sillä voit säästää jopa 25 % vakuutushinnastasi.

Nainen on oman elämänsä kuskina.

Säästöpankin asiakkaana –20 % vapaaehtoisista vakuutuksista Säästöpankin vakuutusten verkkokaupasta.

Edullisempi autovakuutus, jos ajat keskimäärin alle 20 000 km vuodessa.

Mittari-vakuutus sisältää saman turvan kuin tavallinen autovakuutus.

Mistä Mittari-autovakuutuksen hinta muodostuu?

Mittari-autovakuutuksen hintaan vaikuttavat monet hinnoittelutekijät, kuten auton ja vakuutuksenottajan tiedot sekä vuodessa ajetut kilometrit. Esimerkiksi ajoneuvon merkki vaikuttaa hintaan sen vuoksi, että varaosien hinnat ja korjauskustannukset vaihtelevat eri merkkien kohdalla.

Muita hinnan muodostumisen kannalta merkittäviä tekijöitä ovat:

  • auton teho
  • paino
  • ikä

Vakuutuksenottajan tiedoista hinnoittelun kannalta keskeisiä tekijöitä ovat vakuutuksenottajan ikä, asuinpaikka ja vahinkohistoria. Henkilökohtainen vahinkohistoria määrittää bonusten suuruuden.

Miksi Mittari-autovakuutus on tavallista vakuutusta edullisempi? 

Mitä enemmän ajokilometrejä kertyy, sitä todennäköisempää on, että kohdalle osuu myös vahinkoja. Tästä syystä vähän ajavat ansaitsevat edullisemmat vakuutukset. Mitä vähemmän ajat, sen edullisempi on autovakuutuksesi. Tiesitkö, että jopa kolmella neljästä autosta ajetaan alle 20 000 kilometriä vuodessa.* 

Lisäturvaa kattavasta kaskovakuutuksesta

Mittari-autovakuutukseen voit valita lakisääteisen liikennevakuutuksen lisäksi kattavan kaskovakuutuksen. Liikennevakuutuksesi kattaa henkilövahingot ja syyttömän vastapuolen omaisuusvahingot. 

Kaskovakuutus kattaa myös kolaritilanteissa saadut kolhut, eläintörmäykset ja tuulilasivauriot. Säästöpankin vakuutusten kaskovakuutuksessa on kolme kattavaa kaskopakettia: S-, L- ja XL-kasko. 

Lue lisää Säästöpankin vakuutusten Mittari-autovakuutuksesta: saastopankinvakuutukset.fi/mittari. Saadaksesi 20 % edun, käytä koodia S10P.

 

*Kyselyn toteutti Suomen Vahinkovakuutus Oy:n toimeksiannosta Taloustutkimus Oy huhtikuussa 2020. Kyselyyn osallistui 1093 suomalaista aikuista eri puolilta Suomea.