Autovakuutus – Mittari-autovakuutuksella säästöä jopa 25 %

Onko autosi jätetty pihalle seisomaan? Tai toimiiko se lähinnä kauppakassina? Säästöpankin vakuutusten Mittari-autovakuutus on edullinen vähän ajaville, sillä voit säästää jopa 25 % vakuutushinnastasi.

Nainen on oman elämänsä kuskina.

Miksi Mittari-autovakuutus on tavallista vakuutusta edullisempi? 

Mitä enemmän ajokilometrejä kertyy, sitä todennäköisempää on, että kohdalle osuu myös vahinkoja. Tästä syystä vähän ajavat ansaitsevat edullisemmat vakuutukset. Mitä vähemmän ajat, sen edullisempi on autovakuutuksesi. Jopa 80 prosenttia autoilijoista ajaa ykkösautollaan suhteellisen vähän, alle 20 000 kilometriä vuodessa.*

Lisäturvaa kattavasta kaskovakuutuksesta

Mittari-autovakuutukseen voit valita lakisääteisen liikennevakuutuksen lisäksi kattavan kaskovakuutuksen. Liikennevakuutuksesi kattaa henkilövahingot ja syyttömän vastapuolen omaisuusvahingot. 

Kaskovakuutus kattaa myös kolaritilanteissa saadut kolhut, eläintörmäykset ja tuulilasivauriot. Säästöpankin vakuutusten kaskovakuutuksessa on kolme kattavaa kaskopakettia: S-, L- ja XL-kasko. 

Lue lisää Säästöpankin vakuutusten Mittari-autovakuutuksesta: saastopankinvakuutukset.fi/mittari. Saadaksesi 20 % edun, käytä koodia S10P.

*Kyselyn toteutti Suomen Vahinkovakuutus Oy:n toimeksiannosta tutkimusyhtiö M3 Research huhtikuussa 2017. Kyselyyn osallistui 1000 suomalaista aikuista eri puolilta Suomea, iältään 18−65 vuotta. 

 
...