Lammin Säästöpankki panostaa palveluun - Valitse sinulle sopivin tapa asioida kanssamme

Hymyilevä nainen tekee käsillään sydänmerkin. Hän pyrkii tekemään oikeita ja vastuullisia valintoja niin taloudessaan kuin henkilökohtaisessa elämässäänkin.

Muutoksia Lammin Säästöpankin palveluissa 1.1.2020 alkaen

Pankkiala käy parhaillaan läpi suurta murrosvaihetta, jonka taustalla ovat asiakaskäyttäytymisen muutos ja jatkuvasti kehittyvä teknologia investointivaateineen. Perinteisten konttoripalveluiden tarve on vähentynyt samalla, kun asiantuntijapalveluiden tarve on lisääntynyt.

Varmistaaksemme asiakkaillemme jatkossakin parhaat mahdolliset asiantuntijapalvelut olemme tehneet päätöksen seuraavista muutoksista Lammin Säästöpankin palveluissa 1.1.2020 alkaen: 

  • Hattulan ja Janakkalan konttorit yhdistetään Hämeenlinnan keskustan konttoriin
  • Nurmijärven konttori yhdistetään Klaukkalan konttoriin
  • Tuuloksen konttori yhdistetään Lammin konttoriin  
  • Riihimäen ja Tuusulan konttorit muutetaan ajanvarauskonttoreiksi.

Osaamiskeskukset

Hämeenlinnan, Hyvinkään, Klaukkalan ja Lammin konttoreista rakentuu täyden palvelun osaamiskeskuksia, joissa kehitämme erityisesti talouden neuvonannon palveluita. Panostamme jatkossa myös henkilöstön liikkuvuuteen, jolloin asiakkaan ei välttämättä aina tarvitse tulla pankkiin, vaan pankki voi tulla tarpeen mukaan asiakkaan luo. Lisäksi järjestämme myös Tuuloksen ja Nurmijärven konttoreiden asiakkaillemme yhteiskuljetuksia pankkiasioiden hoitoa varten muihin konttoreihin. Lue lisää kuljetuksista täältä.

Verkkopankissa tai mobiilissa

Palvelemme sinua verkossa ja chatissa osoitteessa saastopankki.fi. Käytössäsi on myös Säästöpankin mobiilipankki ja tunnistussovellus. Voit ladata ne sovelluskaupastasi.

Puhelimitse

Asiakaspalvelumme palvelee sinua ma-pe klo 8-22 numerossa 010 441 7000 monipuolisesti päivittäisiin pankkiasioihin liittyvissä asioissa kuten tilit, kortit ja maksaminen.

Kasvokkain konttorissa tai verkkotapaamisessa

Neuvontapalvelut ajanvarauksella kaikissa konttoreissa tai verkkotapaamisessa ma-to klo 8.30-19, pe klo 10-16.30. Varaa aika soittamalla asiakaspalveluumme 010 441 7000* tai osoitteessa saastopankki.fi/varaa-aika.

 KONTTORI  OSOITE OVET AUKI   KASSAPALVELUT
 Hyvinkää  Hämeenkatu 14 ma-pe klo 10-15   ma-pe klo 10-13
 Hämeenlinna  Raatihuoneenkatu 16 ma-pe klo 10-15   ma-pe klo 10-13
 Klaukkala Klaukkalantie 63  ma-pe klo 10-15   ma-pe klo 10-13
 Lammi Mommilantie 2   ma-pe klo 10-15 ma-pe klo 10-13 
 Riihimäki Hämeenkatu 7   ajanvarauksella   
 Tuusula Hyryläntie 9   ajanvarauksella   
 
Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista