Tiedote kantarahasto-osuuden omistajille

Nainen pitää käsiään suojelevasti mahansa päällä. Perheenlisäys on odotettu ja Säästöpankin sekä Sp-Kodin kanssa käyty läpi ratkaisuja uuden elämäntilanteen muutoksiin.
Finanssivalvonta on 28.3.2020 antanut Suomen luottolaitoksille suosituksen pidättäytyä voitonjaosta 1.10.2020 asti. Suosituksella pyritään turvaamaan suomalaisten pankkien kykyä tukea reaalitaloutta yritys- ja kotitalousrahoituksella koronapandemian aiheuttaman talouskriisin vaikutusten helpottamiseksi. Finanssivalvonta suosittaa, että voiton jakaminen siirretään 1.10.2020 jälkeiseen ajankohtaan ja ehdollisena sille, että on arvioitu, että COVID-19 pandemian aiheuttamat epävarmuustekijät ovat hälvenneet.

Kantarahaston voitto-osuus ja sen maksaminen

Pankin isännät ovat kevätkokouksessaan vahvistaneet kantarahasto-osuuden omistajille maksettavaksi voitto-osuuden määräksi 25 euroa kantarahasto-osuutta kohden. Normaaliolosuhteissa voitto-osuuden maksaminen on tapahtunut noin kahden viikon kuluessa isäntien kevätkokouksesta. Nyt kuitenkin koronapandemiasta johtuen pankki noudattaa voitonjaon maksussa Finanssivalvonnan antamaa suositusta. Tämä tarkoittaa, että voitto-osuuden maksun ajankohta siirtyy ja voi tapahtua vasta 1.10.2020 jälkeen. Voitonjaon maksu suoritetaan viipymättä sen jälkeen, kun viranomaiset ovat arvioineet, että koronapandemian aiheuttamat epävarmuustekijät ovat poistuneet ja antaneet luottolaitoksille luvan voitonjakoon.

Lisätietoja

Jos mieleesi tuli kysymyksiä tai haluat lisätietoja, niin lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen varallisuudenhoito.lamminsp@saastopankki.fi. Varallisuudenhoidon tiimimme vastaa ja kertoo mielellään lisää. Myös asiakaspalvelumme palvelee ma-pe klo 8-22, la 10-14 numerossa 010 441 7000* (*8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min).

LAMMIN SÄÄSTÖPANKKI

 
Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista