Someron Säästöpankki ja LähiTapiola Etelä sekä LähiTapiola Loimi-Häme yhteistyöhön yritys- sekä maa- ja metsätalousasiakkaiden osalta.

Someron Säästöpankin yhteistyökumppaniverkosto ja palveluvalikoima laajenee jälleen. Yhteistyö LähiTapiola Etelän ja LähiTapiola Loimi-Hämeen kanssa täydentää merkittävässä määrin yritysasiakkaiden palveluita. Säästöpankkia ja LähiTapiolaa yhdistävät paikallisuuden ohella korkea asiakastyytyväisyys sekä samankaltainen arvopohja.

Someron Säästöpankki ja LähiTapiola Etelä sekä LähiTapiola Loimi-Häme ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on palvella yritys- sekä maa- ja metsätalousasiakkaita entistä kokonaisvaltaisemmin pankki- ja vakuutuspalveluissa. Samalla parannetaan asiakaskokemusta tarjoamalla entistä monipuolisempia ratkaisuja alueen yritysten sekä maa- ja metsätalousyrittäjien tarpeisiin. Säästöpankin yhteistyö LähiTapiolan kanssa täydentää erinomaisesti yritys- sekä maa- ja metsätalousasiakkaiden palveluita. Vastaavasti LähiTapiolan asiakkaat hyötyvät yhteistyöstä – paikallinen säästöpankki tarjoaa kaikki heidän tarvitsemansa pankkipalvelut niin maksuliikkeen kuin pankkirahoituksen osalta. Luonnollisesti Säästöpankilla ja LähiTapiolalla on jo nykyisellään merkittävässä määrin yhteisiä asiakkaita.

Vahvuuksina korkea asiakastyytyväisyys ja yhteinen arvopohja

Säästöpankkiryhmä ja LähiTapiola ovat molemmat tunnettuja korkeasta asiakastyytyväisyydestään. Säästöpankki oli tämänkin vuoden EPSI Ratingin vuosittaisessa pankki- ja rahoitusalan asiakastutkimuksessa alan kärkijoukoissa. Yritysasiakkaille tehtävässä tutkimuksessa Säästöpankkiryhmä oli mukana ensimmäistä kertaa ja nousi heti hopeasijalle. Säästöpankkiryhmällä ja LähiTapiolalla on samankaltainen arvopohja ja missio asiakkaiden parhaaksi toimimisesta. Näistä lähtökohdista on hyvä lähteä tiivistämään alueellista yhteistyötä säästöpankkien ja LähiTapiolan alueyhtiöiden kesken - aidosti asiakkaiden parhaaksi.

Yhteistyötä laajennettu kuluvan vuoden aikana valtakunnallisesti

Säästöpankki ja LähiTapiola ovat viemässä yhteistyötään uusille alueille myös valtakunnallisesti kuluvan vuoden aikana, liittyen muun muassa yhteistyön laajentamiseen yritysrahoituksessa. On erinomaista, että jo tässä vaiheessa seitsemän säästöpankkia ja viisi LähiTapiolan alueyhtiötä ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Yhdessä tahdomme luoda suomalaisille yrityksille entistäkin paremman palvelukokonaisuuden.

Lisätietoja asiasta antavat: 
Juhani Huupponen, puh. 050 5118 551
Petri Siviranta, puh. 050 5118 550 
Joni Rintamaa, puh. 050 5118 557

Alueellisen yhteistyösopimuksen ovat tehneet tällä hetkellä seuraavat säästöpankit ja LähiTapiolan alueyhtiöt: Aito Säästöpankki, Helmi Säästöpankki, Lammin Säästöpankki, Länsi-Uudenmaan Sääs-töpankki, Myrskylän Säästöpankki, Someron Säästöpankki ja Sysmän Säästöpankki sekä LähiTapiola Etelä, LähiTapiola Loimi-Häme, LähiTapiola Pirkanmaa, LähiTapiola Vellamo ja LähiTapiola Uusimaa.
 
Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista