Apple Pay nyt saatavilla Säästöpankin asiakkaille

Apple Pay on turvallinen ja helppo tapa maksaa iPhonella tai Apple Watchilla.

Apple Pay.

Säästöpankki tuo tänään asiakkailleen Apple Payn käyttöön. Se on turvallinen ja helppo tapa maksaa ilman kosketusta iPhonella tai Apple Watchilla. Apple Payta käyttäessä voit jättää kortin kotiin.

Käyttö on yksinkertaista – iPhone tai Apple Watch viedään lähelle maksupäätettä ja maksu vahvistetaan kasvontunnistuksella, sormenjäljellä tai laitteen tunnusluvulla. Apple Pay on käytettävissä missä tahansa liikkeessä lähimaksua tukevalla maksupäätteellä.

- Olemme iloisia voidessamme vastata asiakkaidemme toiveisiin tuomalla paljon toivotun Apple Payn osaksi palveluvalikoimaamme, kertoo korttiliiketoiminnan palvelujohtaja Manu Kauppila.

Apple Payta voi myös käyttää kätevästi maksuihin sovelluksissa ja verkkokaupoissa iPhonella, iPadillä tai Macillä. Sen avulla ruokatilausten, verkko-ostosten ja lähetysten maksaminen käy helposti. Voit tehdä maksuja sovelluksissa myös käyttäen Apple Watchia.

Turvallisuus ja yksityisyys ovat Apple Payn ytimessä. Kortin tiedot eivät tallennu laitteelle, kauppiaalle tai Applen palvelimille. Sen sijaan palvelu käyttää uniikkia salattua laitetunnistetta tapahtumien seurantaan.

Apple Payn käyttöönotto on helppoa Säästöpankki mobiilisovelluksen kautta. Voit lisätä korttisi myös iPhonen, Apple Watchin, iPadin tai Macin Wallet -sovelluksen kautta.

Lisätietoa Apple Pay -palvelusta löydät Applen sivuilta.
Lisätietoa Apple Payn käyttöönotosta ja käytöstä Säästöpankin maksukorteilla.

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista