Digipalvelumme kehittyvät - esittelyssä tekoälykollegamme

Me Säästöpankissa tahdomme tarjota asiakkaillemme parhaan henkilökohtaisten ja digitaalisten palveluiden kokonaisuuden. Nyt otamme taas yhden askeleen tällä tiellä ja ylpeänä esittelemme uuden tekoälykollegamme chatbot Miljon.

Säästöpankin rahapuu

”Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat ensiluokkaista palvelua juuri siinä kanavassa, missä se hänestä itsestään tuntuu luontevimmalta. Toiselle paras tapa asioida kanssamme on nopea digitaalinen palvelu, kuten chat tai puhelin ja toiselle kasvokkain tapaaminen verkkotapaamisena tai asiointi toimipisteessämme. Nyt toivotamme tekoälykollegamme tervetulleeksi asiantuntevaan ja iloiseen joukkoomme”, sanoo Säästöpankkiryhmän strategia- ja kehitysjohtaja Kai Koskela.

Chatbot auttaa 365 päivänä vuodessa 24/7

Chatbot Miljon kanssa asiointi on helppoa ja hän palvelee kellon ympäri 365 päivää vuodessa. Miljo ymmärtää parhaiten lyhyitä ja selkeitä lauseita, mielellään yksi kysymys kerrallaan. Chattiin ei tule laittaa pankkitunnuksia, henkilötunnusta tai muita henkilötietoja.

”Trendinä on jo pidempään ollut se, että asiakkaat ottavat yhteyttä mielellään digitaalisesti. Miljon avulla asiakkaamme saavat entistä laajemmilla palveluajoilla vastauksia mieltään askarruttaviin kysymyksiin nopeasti. Tekoäly täydentää erinomaisesti palveluvalikoimaamme ja myös vapauttaa asiantuntijoidemme aikaa vaativimpiin asiantuntijatehtäviin”, kertoo Koskela.

Finanssialan kokeneet ammattilaiset tekoälyn perehdyttäjinä

Me Säästöpankkiryhmässä uskomme siihen, että laadukas asiakaskokemus, tuttavallisemmin säästöpankkikokemus, kumpuaa tyytyväisestä ja liiketoiminnan kehittämiseen aktiivisesti osallistuvasta henkilöstöstä. Perehdyttämisellä on meille iso merkitys ja se tehdään aina henkilökohtaiset tarpeet huomioiden. Näin on ollut myös tekoälykollegamme Miljon kohdalla. Miljon perehdyttämisestä on vastannut kokenut työryhmä Säästöpankin asiantuntijoita.

”On ollut aivan mahtavaa olla perehdyttämässä Miljoa. Kokemuksena tämä on ollut reilut viisi vuotta kestäneen pankkiurani mielenkiintoisimpia ja inspiroivimpia tehtäviä. Perehdyttäminen on myös ollut molemminpuolista oppimista. Miljo oppii helposti ja nopeasti. Jo nyt Miljo vastaa hienosti mm. verkko- ja mobiilipankkiin, tileihin, kortteihin, lainoihin ja rahastoihin liittyviin kysymyksiin”, sanoo tekoälykollegansa perehdyttämisestä osaltaan vastannut Johanna Mattila.

Chatbottimme esittäytyy lyhyesti

Kuka: Miljo-chatbot, Säästöpankissa vuodesta 2021
Toimenkuva: asiakaspalvelun ammattilainen
Erityisosaamiset: digipalveluissa neuvominen, korttiasiat, lainaan ja rahastoihin liittyvät kysymykset
Motto: Mitä en vielä tiedä, selvitän kyllä.

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista