Markus Lauri Säästöpankkiryhmän henkilöasiakasliiketoiminnan liiketoimintajohtajaksi

KTM, Markus Lauri on nimitetty henkilöasiakasliiketoiminnan liiketoimintajohtajaksi 1.6.2020 alkaen. Hän raportoi tehtävässään Säästöpankkiryhmän liiketoimintajohtaja Karri Alamerelle.

Markus Lauri

Tehtävään Markus Lauri siirtyy Liedon Säästöpankista, jossa hän on vastannut pankin henkilöasiakasliiketoiminnasta, varainhoidosta, juridisista palveluista ja luottohallinnosta. Aiemmin urallaan Lauri on työskennellyt Danske Bankissa mm. asiantuntijakeskuksen johtajana ja myyntijohtajana sekä Osuuspankkiryhmässä erilaisissa myynnin- ja myynninjohdon tehtävissä.

”Markus Laurin osaaminen pankkiliiketoiminnasta ja ymmärrys asiakastarpeista sekä paikallisten Säästöpankkien toimintaympäristöstä tukevat hienosti Säästöpankkiryhmän strategiaa. Olen iloinen, että saamme vahvan ja Säästöpankkiryhmässä tunnustetun osaajan panoksen koko ryhmän käyttöön”, sanoo Karri Alameri.

”Olen innoissani mahdollisuudesta päästä edistämään Säästöpankkiryhmän henkilöasiakasliiketoimintaa ja ryhmästrategiaa yhteistyössä pankkien ja Säästöpankkikeskuksen ammattilaisten kanssa. Säästöpankkien pitkä historia, asiakastyytyväisyys, paikallisuus ja asiantuntevat ihmiset luovat erinomaisen pohjan tulevalle kehitykselle”, kertoo Markus Lauri.

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista