Säästöpankkiryhmän Visa Business Credit -kortti

Säästöpankkiryhmä lanseerasi maaliskuussa 2024 Visa Business Credit -luottokortin, joka on tarkoitettu Säästöpankkien yritysasiakkaille. Yritysluottokortti helpottaa kulujen seurantaa ja hallintaa. Kortti helpottaa pk-yritysten taloudenhallintaa ja antaa maksuaikaa pienhankinnoille.

Visa Business Credit -kortti.

"Säästöpankin Business Credit -luottokortin hakeminen on käynnistynyt virkeästi ja uskonkin, että vuoden loppuun mennessä lähes kymmenellä prosentilla yritysasiakkaistamme on Säästöpankin Business Credit -kortti käytössään”, kertoo yritysasiakkaiden liiketoimintajohtaja Manu Kauppila Säästöpankkiryhmästä.

Yritysten vakavaraisuus edelleen hyvällä tasolla

Korttihakemuksia on tehty laajasti eri toimialojen yrityksistä. Tyypillisesti liikevaihto on ollut sadoista tuhansista muutamaan miljoonaan euroon. Myös Visa Business Credit –korttia hakeneiden yritysasiakkaiden liiketoiminnan kannattavuus on toistaiseksi hyvällä tasolla, vaikka yleinen talous- ja työmarkkinatilanne on edelleen vastatuulessa.

Jos yritysasiakkaan liiketoiminnan näkymät ja kannattavuus eivät kuitenkaan ole riittävän hyvät, tai yritys on esimerkiksi juuri perustettu, suosittelemme asiakkaillemme yritystiliin liitettyä Säästöpankin Visa Business Debit -korttia, jossa ei ole luotto-ominaisuutta. Visa Business Debitiä tarvitaan myös käteiskassatilitysten tekemiseen talletusautomaateilla, johon uusi yritysluottokorttimme ei puolestaan sovellu.

Helpotusta yritysten budjetointiin ja kassanhallintaan

Yrityksen luottokorttia voi käyttää yhtenä keinona myös kassanhallinnan vaihteluiden tasauksessa, sillä Säästöpankin Visa Business Credit ei ole pelkästään maksuaikakortti, vaan yritykset voivat valita, maksavatko koko laskun kerralla vai useammassa eri kuukausierässä.

Kortin luottorajan voi valita 2 000–30 000 euron väliltä. Säästöpankin Visa Business Credit -hakemuksilla tyypillinen haettu luottoraja on ensimmäisten kuukausien aikana ollut noin 10 000 euroa, joka kuitenkin luonnollisesti vaihtelee yrityksen käyttötarpeiden mukaan.

Turvaa ja joustavuutta

Kortinhaltijan näkökulmasta kortti on helppokäyttöinen, koska Visan maailmanlaajuisen verkoston ansiosta Visa Business Credit -luottokortti toimii lähes jokaisella mantereella. Credit-ominaisuutta tarvitaan esimerkiksi liikematkoilla autonvuokraukseen. Luottokortilla maksaminen myös tuo turvaa verkko-ostoille, sillä rahat voi saada takaisin, jos esimerkiksi tilattua verkko-ostoa ei toimiteta tai se saapuu vahingoittuneena, tai mikäli matkatoimisto tai lentoyhtiö menee konkurssiin ennen matkaa tai sen aikana.

 

Säästöpankki Visa Credit kuuluu kansainväliseen ja laajaan Visa-verkostoon. Visa Business Credit -kortin luottokorko 3 kk euribor + 8,5 %, tilinhoitomaksu 5 euroa / kk. Lisäksi yrityksen luottokortin vuosimaksu 50 euroa/kortti, joka laskutetaan Visa-laskulla. Luoton myöntää Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj.

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista