Säästöpankkiryhmän vastuullisuusraportti 2021 julkaistu

Vuonna 2021 asetimme vastuullisuuden tiekartan seuraavalle neljävuotiskaudelle ja käynnistimme työn vastuullisuusohjelmamme laatimiseksi. Tahdomme integroida vastuullisuuden kaikkeen tekemiseemme. Tutustu tarkemmin Säästöpankkiryhmän vastuullisuuden suuntaviivoihin Vastuullisuusraportissa 2021.

Säästöpankin brändikuva.

Vastuullisuus on säästöpankkiaatteeseen pohjautuvan arvopohjamme ytimessä ja osa 200-vuotista historiaamme sekä strategiaamme. Olemassaolomme tarkoitus on olla suomalaisten taloudellisen hyvinvoinnin ja vaurastumisen vastuullinen edistäjä sekä mahdollistaa asiantuntijuudellamme asiakkaillemme parempi elämä.

Vuoden 2021 tärkeimpiä vastuullisuuden painopisteitämme oli kehittää asiakaskokemusta, digitaalisia ratkaisuita ja palveluitamme, etätyön johtamista, yhtenä joukkueena toimimista, valmistautua EU:n kestävän rahoituksen sääntelyyn ja kehittää raportointiamme sekä tiedonkeruutamme vastuullisuuteen liittyen. Koronapandemian jatkuessa vuonna 2021 korostui erityisesti työyhteisömme itseohjautuvuus, kyky palvella asiakkaita monikanavaisesti sekä kehittyä yhdessä heidän tarpeidensa mukana.

”Vuosi 2021 oli aktiivista kehittämisen aikaa vastuullisuutemme osalta. Vastuullisuus on maineeseen ja liiketoiminnan menestykseen vaikuttava kilpailutekijä. Se on myös panostus tulevaisuuden toimintakykyyn. Osana vastuullisuusraporttimme laatimista selvitimme laajasti sidosryhmiemme odotuksia toimintamme vastuullisuudelle. Tavoitteenamme on vastata sidosryhmiemme odotuksiin vastuullisuudesta, jatkaa vuoropuhelun kehittämistä sidosryhmiemme kanssa sekä vastuullisuuden integroimista liiketoimintaamme”, sanoo Säästöpankkiryhmän toimitusjohtaja Tomi Närhinen.

Tutustu Säästöpankkiryhmän Vastuullisuusraporttiin 2021.

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista