Yrityksille tarjolla tukea koronavirustilanteessa

Koronaviruskriisin vaikutukset elinkeinoelämään ja yritysten toimintaan ovat ennennäkemättömän rajut. Julkiset toimijat ovat ryhtyneet lukuisiin toimenpiteisiin yrittäjien tilanteen helpottamiseksi. Yhteistyön tavoitteena on ennen kaikkea yritysten toimintaedellytysten turvaaminen. 
 
Me säästöpankkilaiset haluamme kaikin keinoin helpottaa yrittäjiä löytämään tietoa ja juuri ne oikeat yhteistyötahot tilanteeseen. Kokosimme tähän hyödyllisiä linkkejä julkisten toimijoiden tarjoamista palveluista yritysten tukemiseksi koronaviruspandemian aikana. 
 
  • Finnvera tarjoaa yrityksille lyhennysvapaita, helpotuksia takauksiin sekä uutta käyttöpääomarahoitusta. Yrityksiä pyydetään olemaan yhteydessä ensisijaisesti pankkien suuntaan jo myönnettyyn rahoitukseen liittyvissä mahdollisissa joustoissa, joihin Finnvera voi myöntää takauksen.
  • Business Finland tarjoaa rahoituspalveluita pk- ja midcap- yrityksille, kuten Esiselvitys- ja Kehittämisrahoitusta liiketoiminnan häiriötilanteisiin. Yrityslainoihin voi saada lyhennysvapaata ja projektien toteutukseen lisäaikaa.
  • Verottaja tarjoaa mm. joustoa maksujärjestelyihin ja lisäaikaa veroilmoitusten tekemiseen. 
  • Työ- ja elinkeinoministeriön sivuilta löytyy kootusti tietoa valtion tukitoimista yrityksille sekä vastauksia yrittäjien yleisimpiin kysymyksiin. 
  • ELY-keskukset avaavat tiistaina 31.3. pk-yrityksille sekä toiminimille mahdollisuuden hakea avustuksia. Lisätietoja ELY-keskuksen verkkosivuilta.
 
Kysymyksiä koronaan liittyen? Olemme koonneet infosivuston aiheeseen liittyen, päivitämme sitä jatkuvasti.

 

Säästöpankin yritysasiakaspalvelu palvelee yritysasiakkaitamme ma-pe, klo 8-18 neuvontanumerossa +358 10 773 6725 tai sähköpostitse yrityspalvelut@saastopankki.fi

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
...