Sp-Henkivakuutus Oy:n vakuutuksissa sijoituskohteena olevan Säästöpankki Maailma -rahaston nimi muuttuu

Sp-Henkivakuutuksen sijoitussidonnaisiin vakuutussäästö- ja eläkesopimuksiin mahdollisesti sijoituskohteeksi valitun Säästöpankki Maailma -rahaston nimi on 2.5.2019 alkaen Säästöpankki Ryhti.

Vakuutusehtojen mukaan Sp-Henkivakuutus Oy voi lisätä, vähentää tai muuttaa sisällöltään käytettävissä olevia sijoituskohteita. Tämä tiedote koskee sijoitussidonnaisia vakuutussäästö- ja eläkesopimuksia, joihin on valittu sijoituskohteeksi Säästöpankki Maailma -rahasto. Maksetut vakuutusmaksut on sijoitettu asiakkaan valitsemiin sijoituskohteisiin, joiden perusteella vakuutussäästön arvo määräytyy. Vakuutuksenottaja tai vakuutettu ei omista suoraan sijoituskohteita vaan vakuutuksen, jonka arvo määräytyy sijoituskohteiden arvonkehityksen perusteella.

Säästöpankki Maailma -niminen rahasto löytyy sijoituskohteista 2.5.2019 jälkeen nimellä Säästöpankki Ryhti. Kyse on rahaston sääntömuutoksesta, jolla sen nimeä ja sijoituspolitiikkaa muutetaan. Tarkemmin asiasta on luettavissa Sp-Rahastoyhtiön tiedotteesta.

Muutos ei edellytä vakuutuksenottajalta tai vakuutetulta mitään toimenpiteitä. Mikäli vakuutuksenottaja tai vakuutettu ei halua, että sijoituskohde on 2.5.2019 alkaen Säästöpankki Ryhti -niminen rahasto, pyydämme olemaan yhteydessä pankkiin tai tekemään maksuttoman ja verottoman allokaatiomuutoksen verkkopankissa.

 

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen

Ajankohtaista