Tahdo enemmän – ja voit myös saavuttaa enemmän 

Laina asunnon ostoon Säästöpankista ja sinulle sopiva koti Sp-Kodin kautta – ja lisäksi rutkasti tahtoa. Näiden elementtien avulla tahtomasi asunto on täysin saavutettavissasi. Kun tahdot enemmän, myös saavutat enemmän.

Nuori pariskunta on saanut ensimmäisen yhteisen kotinsa avaimet. He löysivät kodin Sp-Kodin kautta ja saivat asuntolainaa Säästöpankista.
check

Valitse suomalainen ja vastuullinen pankki kumppaniksesi. 

check

Säästöpankin laina joustaa arjessasi - kysy myös lyhennysvapaista.

check

Lainojen korotaso ovat edelleen hyvin matalalla.

Mitä sinä tahdot ja mitä tavoittelet? Me autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi, esimerkiksi oman kodin tai sijoitusasunnon – mennään yhdessä eteenpäin! 

Miksi kannattaa valita Säästöpankki kumppaniksi? 

  • Olemme suomalainen ja vastuullinen pankki.
  • Asiakastyytyväisyytemme on pankkialan kärkiluokkaa. Lue lisää.
  • Meiltä saat sparrausta talousasioissasi digitaalisissa palveluissamme ja myös kasvokkain ympäri Suomen. 
  • Autamme sinua pärjäämään paremmin, säästäväisyyden edistäminen on kirjattu ihan jo Säästöpankkilakiinkin. Kartoitamme talouden tilanteesi yhdessä kanssasi ja etsimme ratkaisut – olemme puolellasi. 
  • Uusi Säästöpankki Mobiilisovellus tekee arjen raha-asioistasi entistä helpompaa – ja kauniimpaa.

Stepit oman kodin ostamiseen 

  1. Kartoita oma taloutesi: millaisen lainan taloutesi kestää? Entä millaisia vakuuksia sinulla on asuntolainaa varten? Jos olet 15–39-vuotias, ASP-säästäminen tarjoaa hyvän väylän ja valtion tuen lainaasi.  https://www.saastopankki.fi/fi-fi/tilit-kortit-ja-maksaminen/tilit/asp-tili 

  2. Onko asunnon osto lähiaikoina ajankohtaista? Kysy lainatarjous mahdollisimman aikaisin. Näin sinulla on päätös valmiina, kun asunnon oston aika on käsillä. Aina kannattaa kysyä – lainatarjous ei vielä sido sinua mihinkään.  https://www.saastopankki.fi/fi-fi/lainat/asuntolaina/asuntolainahakemus 

  3. Etsitkö sopivaa asuntoa? Tutustu kumppanimme Sp-Kodin myynnissä oleviin asuntoihin.  https://www.saastopankki.fi/fi-fi/sp-koti/kohdehaku 

  4. Kun sinulle sopiva asunto on löytynyt ja tarjous hyväksytty, ota ilo irti uudesta alusta ja elämästäsi. Oma koti on pitkäaikainen sijoitus, josta saat nauttia joka päivä.

Matkalla kohti ensimmäistä omaa asuntoa? Lataa ilmainen digiopas 

Asunnon ostamisessa on paljon muistettavaa. Olemme tehneet avuksesi ilmaisen digioppaan, joista saat hyviä vinkkejä asunnon ostamiseen ja rahoitukseen. 

Lataa ensiasunnon ostajan opas

Mitä vielä odottelet? Ota ensimmäinen askel – me tuemme sinua matkallasi. 

Jätä yhteydenottopyyntö