Osakkeet yrityksille

Jos seuraat aktiivisesti yhtiöitä ja markkinoita etkä kaihda yrityksen ylimääräisten varojen pitkäaikaista sijoittamista, on osakesijoittaminen hyvä vaihtoehto. Se tarjoaa ajan mittaan parhaat tuottonäkymät.

check

Pitkällä aikavälillä kannattava sijoituskohde.

check

Huolellinen hajautus tasoittaa riskejä.

check

Osakkeiden ja muiden arvopapereiden osto ja myynti käy nopeasti ja helposti.

Tuottava pitkän ajan sijoituskohde

Osakesijoittaminen tarjoaa yrityksesi ylimääräisille varoille pitkällä aikavälillä hyvät tuottomahdollisuudet. Säästöpankin kautta ostat ja myyt osakkeita sekä muita arvopapereita helposti ja nopeasti. 

Osakesijoittaminen sopii sinulle, jos seuraat aktiivisesti yhtiöitä ja markkinoita ja pystyt sitomaan varoja pidemmäksi aikaa. Sijoituspäätöksiä ei kannata tehdä lyhyellä tähtäimellä, sillä osakkeisiin sijoittamasi pääoman arvo saattaa kurssien myötä vaihdella huomattavasti. Pitkällä aikavälillä ja historiallisesti katsottuna osakesijoitukset ovat kuitenkin olleet kannattava sijoituskohde.

Osakesijoittamisen keskeisiä sääntöjä on huolellinen hajautus. Sijoita aina moniin eri yrityksiin ja toimialoihin sekä myös maantieteellisesti.

Kotimaiset ja ulkomaiset osakkeet ulottuvillasi

Voit tehdä osakekauppaa sekä omassa verkkopankissasi että lähimmässä konttorissasi.

Ajantasaista tietoa sijoittamisen tueksi löydät Säästöpankin markkinainformaatio-sivulta. Sieltä tarkistat nopeasti esimerkiksi rahastojen ja osakkeiden päivän arvot ja pörssitiedotteet.

Säästöpankin asiantuntijat auttavat sinua kaikissa yrityksesi sijoituspäätöksiin liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä

Tutustu myös näihin

Hinnaston saat näkyviin kirjoittamalla kenttään paikkakunnan tai paikallisen Säästöpankin nimen ja valitsemalla listalta.

Valitsemasi konttorin yhteystiedot

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la klo 10–14
...