Tahdotko yrityksellesi todellisen talouden kumppanin?

Säästöpankki on ollut yritysten talouden asiantunteva kumppani jo yli 200 vuotta. Voit olla varma, että me paikallisena toimijana ymmärrämme yrityksesi haasteet ja tunnemme toimialueesi. Ilmoita yrityksesi mukaan maksuttomaan tuloskuntotarkastukseen ja tutustutaan!
Säästöpankin brändikuva.

Maksuton sparrauspäivä Yrityspankkiirin kanssa yrityksellesi

Varmistetaan yrityksesi tuloskunto nyt ja jatkossa

Laitetaan myös henkilöstösi omat talousasiat järjestykseen

Mietityttääkö yrityksesi talous ja tuloksentekokyky tai seuraava investointi? Anna Säästöpankin yrityspankkiirin auttaa ja kutsu hänet päiväksi yrityksesi "talouspäälliköksi" ja mentoriksi. Yrityksesi ei tarvitse olla Säästöpankin asiakas, vaan mukaan voivat hakea kaikki asiakkuudesta riippumatta.

Hae mukaan maksuttomaan Yrityksen tuloskuntotarkastukseen!

Yrityksen tuloskuntotarkastus on tarkoitettu työnantajayrityksille, jotka tahtovat kehittää yrityksensä kannattavuutta ja toimintaa. Tarkastuksen myötä yrityksesi saa Säästöpankin yritysasiantuntijan tiedot ja osaamisen käyttöön yhdessä sovittuna ajankohtana.

Mikä tuloskuntotarkastus:

  • Tutustutaan yhdessä tarkemmin yritykseesi ja sen liiketoimintaan.
  • Tarkastetaan edellisen tilikauden luvut ja keskustellaan talouden tehostamisesta ja sen keinoista.
  • Käydään läpi yrityksesi tavoitteet - onko tarkoitus esimerkiksi kasvaa tai tehdä sukupolvenvaihdos.
  • Mietitään ja aloitetaan kehittämistoimenpiteet, joilla yrityksesi on mahdollista päästä asetettuihin tavoitteisiin.

Myös työntekijän taloudellinen hyvinvointi on yrityksen etu

Miltä kuulostaisi työntekijä, jolla asiat ovat kaikin puolin kunnossa? Työntekijän taloudellinen hyvinvointi on myös yrityksen etu. Raha-asiat aiheuttavat stressiä jopa 60 prosentille kaikista palkansaajista ja yrittäjistä – ikään, koulutustasoon tai tuloluokkaan katsomatta. Rahahuolet myös heikentävät työkykyä ja vaikuttavat työssä jaksamiseen enemmän kuin fyysisen terveyden ja mielenterveyden ongelmat.

Ilmoittaudu mukaan

Täytä yrityksesi tiedot alle ja odota yhteydenottoamme. Paikkoja on rajoitetusti.

Kiitos jo etukäteen osallistumisestasi ja muista, meihin voit olla yhteydessä aina, kun jokin yrityksesi tai omassa taloudessasi mietityttää.

Yrityksen tuloskuntotarkastus on tarkoitettu työnantajayrityksille. Paikkoja on varattu rajoitetusti. Olemme sinuun yhteydessä, jos valitsemme yrityksesi mukaan. Jos yritykselläsi on mielessä jokin akuutti talouteen liittyvä kysymys, niin jätä meille yhteydenottopyyntö.

 

Säästöpankkiryhmän tietosuojaseloste.