Tahdotko Lammin Säästöpankin Vaikuttamon jäseneksi?

Jos olet aktiivinen ja kiinnostunut vaikuttamaan pankkipalveluidemme sisällön kehittämiseen, olet etsimämme henkilö. Olemme nimittäin perustaneet VAIKUTTAMON, jonka jäsen auttaa Lammin Säästöpankin palveluiden kehittämisessä ja suunnittelussa.

Jäsen ideoi yhdessä muiden jäsenten kanssa, kuinka asiakaskokemusta voidaan kehittää sekä antaa kehitysehdotuksia pankin toimintaan ja palveluihin. Sinun ei tarvitse välttämättä olla pankkimme asiakas.

Vaikuttamon jäsen ei saa toimestaan palkkiota. Kokouksiin kutsutaan aina kunkin kokouksen teeman mukaisesti henkilöitä. Näin ollen Vaikuttamon jäsenlista voi olla pitkäkin, mutta kokoukseen kutsutaan noin 10-15 henkilöä kerrallaan. Lisäksi saatamme vaihtoehtoisesti lähestyä Vaikuttamon jäsentä myös muita kanavia käyttäen ja kysyä mielipidettä tai kehitysehdotusta johonkin tiettyyn asiaan.

Toiminta starttaa syksyllä, jolloin ensimmäiseen kokoukseen tullaan kutsumaan kaikki jäsenet paikalle. Tällöin kerrotaan Vaikuttamon toiminnasta tarkemmin lisää. Mikäli olet kiinnostunut vaikuttamaan Vaikuttamossa, ilmoittaudu 30.9. mennessä tästä linkistä.

Tervetuloa Vaikuttamoon!
Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija
...