Voit saada kaiken, mitä tavoittelet

Mitä tavoitteita sinulla on? Tarvitsetko asunnon, uuden auton tai veneen? Säästöpankista saat rahoituksen elämäsi hankintoihin.

Säästöpankki taitaa talouden

Olemme apunasi, liittyipä tarpeesi säästämiseen, sijoittamiseen tai tärkeiden hankintojen rahoittamiseen. Yhdessä löydämme juuri sinulle sopivan tavan hoitaa talouttasi joustavasti ja helposti - elämän laadusta ja arjen sujuvuudesta tinkimättä.

Säästöpankki on taloutesi valmentaja.

Finanssivahti

Säästöpankin Finanssivahti-palvelu helpottaa taloudenpitoasi. Sen avulla talouden seuranta ja suunnittelu sujuvat kuin tanssi. Ja rahaa jää säästöön. Mikä parasta, palvelu on kaikille asiakkaillemme ilmainen.

Karkaavatko rahasi?

Finanssivahti luokittelee automaattisesti menosi. Saat kuukausitasolla selkeän graafisen esityksen siitä, mihin rahasti oikeasti kuluvat.

Helppo ja mukava käyttää

Finanssivahti on suunniteltu helpoksi ja mukavaksi käyttää. Finanssivahdin visuaalinen palvelu ja selkeät grafiikat tekevät oman talouden seurannasta suorastaan hauskaa.

Auttaisiko budjetointi?

Finanssivahti ennustaa tilihistoriasi avulla tulosi ja menosi. Tietojen pohjalta saat automaattisesti budjettipohjan, jota on tarvittaessa helppo muokata.

Finanssivahti heti käyttöön

Säästöpankin asiakkaana saat palvelun käyttöösi saman tien. Kirjaudu vain verkkopankkiin ja palvelu on heti käytössäsi.

Haluatko Finanssivahti-palvelun käyttöön, mutta et ole vielä asiakkaamme? Jätä yhteydenottopyyntö, niin konttorista lähellä sinua otetaan yhteyttä. Eikä aikaakaan, kun sinustakin tulee oman taloutesi paras asiantuntija.

Ota yhteyttä

Oman Talouden Tuokio

Olisiko nyt oikea hetki hankkia asunto? Vai haluaisitko säästää lapsillesi? Haaveiletko leppoisista eläkepäivistä tai kesämökistä veden äärellä? Säästöpankin Oman Talouden Tuokio on mukava keskusteluhetki, jossa juttelemme sinun talouteesi liittyvistä haaveista, tarpeista ja mahdollisuuksista.

Yhdessä keskustellen löydämme sinun elämääsi sopivan kokonaisuuden, jossa menot ja tulot kohtaavat. Ja tilaa jää myös elämästä nauttimiseen. Saatat yllättyä, mihin rahasi huolella suunnitellen riittävät. Tule juttelemaan.

Ota yhteyttä, kerromme lisää

Kategoriat
...