Yrittäjän pankkivinkit kesään

Tarkoittaako kesä sinulle lomaa vai onko se yrityksesi vilkkain vuodenaika? Oli tilanteesi mikä tahansa tahdomme varmistaa, että pankkiasiointisi sujuu vaivattomasti myös läpi kesän. Tämän takia kokosimme sinulle parhaat pankkivinkit kesään.

Säästöpankin brändikuva.

1. Mobiilipankki palvelee sinua 24/7

Onhan käytössäsi jo markkinoiden tyylikkäin mobiilipankki? Säästöpankki mobiilisovelluksessa hoidat sujuvasti laskujen maksut sekä e-laskujen hallinnoinnin. Lisäksi voit mobiilipankissa mm. lähettää meille viestin, tarkastaa lainasi tiedot, hakea muutospyyntöä sekä käydä osake- ja rahastokauppaa.

2. Yritysasiakaspalvelustamme saat henkilökohtaista palvelua läpi kesän

Muistathan, että kun kaipaat henkilökohtaista apua pankkiasioissa, yritysasiakaspalvelumme palvelee sinua numerossa 0100 5454 läpi kesän ma-pe klo 8-18.

3. Muistathan myös säästämisen ja sijoittamisen kesän aikana

Yrityksen liiketoiminnan kivijalka on kassa, josta pitäisi aina löytyä varoja päivittäisen toiminnan pyörittämiseen. Ylimääräisiä rahavaroja taas ei kannata makuuttaa maksuliiketilillä, vaan laittaa ne tuottamaan tehokkaasti niin, että tarvittaessa varat ovat myös nopeasti yrityksen käytettävissä. Sijoita yrityksesi varat fiksusti. Kun kaipaat henkilökohtaista sparrausta säästämisen ja sijoittamien parissa, varaa aika, niin autamme sinua matkalla kohti vaurastumista!

4. Allekirjoita sopimukset, missä ikinä liikut, sähköisellä allekirjoituksella

Sähköisen allekirjoituspalvelumme avulla voit allekirjoittaa yrityksen pankkipalveluita koskevia sopimuksia turvallisesti ilman toimipisteessä käyntiä. Sähköinen allekirjoitus on käytössä kaikkien pankkien asiakkaille ja se on kätevä myös silloin, kun tarvitaan useamman tahon allekirjoitukset.

5. Saat henkilökohtaista apua ja asiantuntemusta nyt myös verkkotapaamisella

Meiltä saat aina henkilökohtaista apua, kun kaipaat sparrausta yrityksesi talousasioissa. Asiantuntijamme ovat täällä sinun puolellasi. Tiesithän, että perinteisen tapaamisen sijasta voit varata ajan nyt myös verkkotapaamiseen? Näin talousasiat hoituvat kesälomallakin paikasta riippumatta.

 

Ihanaa ja aurinkoista kesää!

Kategoriat

Ajankohtaista