Hei tuusulalaiset!

Tuusula avajaiset

Tervetuloa kuuntelemaan uudelle konttorillemme Hyryläntie 9 ke 6.6. tietoiskujamme varallisuuden hoidosta ja lakipalveluista. Klo 10 sijoituspäällikkömme Heli Mäenpää kertoo miten kerryttää varallisuutta sekä miten sijoittaa verotehokkaasti? Iltapäivällä klo 15 pankkilakimiehemme Eveliina Ahlsten kertoo hyvästä arjesta ja huolettomasta huomisesta. Miten asiat hoituvat, jos et itse pystykään niitä hoitamaan? Mihin asioihin voit vaikuttaa testamentilla? Voit kysyä päivän teemoihin liittyviä neuvoja asiantuntijoiltamme klo 10-15 välisenä aikana. 

Jos käy niin hyvin, että löydät postilaatikostasi arpalipukkeen, niin palauta se ihmeessä 9.6. mennessä Tuusulan konttoriimme. Lipukkeella voit voittaa ihanan turkoosin Jopon, potkulaudan tai suloisen keppihevosen. Vain palauttamalla kupongin konttoriimme osallistut arvontaan. Voittajat arvotaan avajaisissamme lauantaina 9.6. ja heille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Katso koko avajaisviikon ohjelma tästä.

Ps. kaikille avajaisviikolla 6.-19.6 ajan varanneille annetaan kiitokseksi leffaliput! Varaa aika asiantuntijoillemme täältä.

Kirjoitettu
Ajankohta
-
Paikka
Hyryläntie 9, Tuusulan konttori
Tyyppi
Tapahtuma
Julkaisija

Ajankohtaista