Lammin Säästöpankki ja LähiTapiolan alueyhtiöt Loimi-Häme, Vellamo sekä Uusimaa yhteistyöhön yritys- sekä maa- ja metsätalousasiakkaiden osalta

Lammin Säästöpankin yhteistyökumppaniverkosto ja palveluvalikoima laajenee. Yhteistyö LähiTapiola Loimi-Hämeen, Vellamon ja Uusimaan kanssa täydentää merkittävässä määrin yritysasiakkaiden pankki- ja vakuutuspalveluita. Säästöpankkia ja LähiTapiolaa yhdistävät paikallisuuden ohella korkea asiakastyytyväisyys sekä samankaltainen arvopohja.

LahiTapiola ja Saastopankki
– Säästöpankkimme yhteistyö LähiTapiolan kanssa täydentää erinomaisesti yritys- sekä maa- ja metsätalousasiakkaidemme palveluita. Vastaavasti LähiTapiolan asiakkaat hyötyvät yhteistyöstä – paikallinen Säästöpankki tarjoaa kaikki heidän tarvitsemansa pankkipalvelut niin maksuliikkeen kuin pankkirahoituksen osalta. Luonnollisesti Säästöpankilla ja LähiTapiolalla on jo nykyisellään merkittävässä määrin yhteisiä asiakkaita, kertoo Lammin Säästöpankin toimitusjohtaja Lauri Kalpala.

Vahvuuksina korkea asiakastyytyväisyys ja yhteinen arvopohja

Säästöpankkiryhmä ja LähiTapiola ovat molemmat tunnettuja korkeasta asiakastyytyväisyydestään. Säästöpankkiryhmä oli tämänkin vuoden EPSI Ratingin vuosittaisessa pankki- ja rahoitusalan asiakastutkimuksessa alan kärkijoukoissa. Yritysasiakkaille tehtävässä tutkimuksessa Säästöpankkiryhmä oli mukana ensimmäistä kertaa ja nousi heti hopeasijalle.  

– Säästöpankkiryhmällä ja LähiTapiolalla on samankaltainen arvopohja ja missio asiakkaiden parhaaksi toimimisesta. Näistä lähtökohdista on hyvä lähteä tiivistämään alueellista yhteistyötä säästöpankkien ja LähiTapiolan alueyhtiöiden kesken - aidosti asiakkaidemme parhaaksi, toteaa Kalpala.

Yhteistyötä laajennettu kuluvan vuoden aikana valtakunnallisesti

Säästöpankki ja LähiTapiola ovat viemässä yhteistyötään uusille alueille myös valtakunnallisesti kuluvan vuoden aikana, liittyen muun muassa yhteistyön laajentamiseen yritysrahoituksessa. 

– Toivottavasti nyt syntyneet alueelliset yhteistyösopimukset saavat jatkoa. Useat säästöpankit ja LähiTapiolan alueyhtiöt neuvottelevat parhaillaan nykyistä tiiviimmän yhteistyön käynnistämisestä vastaavan tyyppisen yhteistyösopimuksen pohjalta. On erinomaista, että jo tässä vaiheessa kuusi Säästöpankkia ja neljä LähiTapiolan alueyhtiötä ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Yhdessä tahdomme luoda suomalaisille yrityksille entistäkin paremman palvelukokonaisuuden, Kalpala sanoo.

Lisätietoja:

Lauri Kalpala, toimitusjohtaja Lammin Säästöpankki, 040 539 49 55 lauri.kalpala@saastopankki.fi

Alueellisen yhteistyösopimuksen ovat tehneet tällä hetkellä seuraavat Säästöpankit ja LähiTapiolan alueyhtiöt: Helmi Säästöpankki, Lammin Säästöpankki, Länsi-Uudenmaan Säästöpankki, Myrskylän Säästöpankki, Someron Säästöpankki ja Sysmän Säästöpankki sekä LähiTapiola Etelä, LähiTapiola Loimi-Häme, LähiTapiola Vellamo ja LähiTapiola Uusimaa.

Säästöpankkiryhmä edistää yksilön ja yhteisön taloudellista hyvinvointia. Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä erinomaista asiakastyötä. Säästöpankkiryhmän muodostavat 23 paikallista Säästöpankkia sekä Helsingin Vallilassa toimiva Säästöpankkikeskus. Tarjoamme asiakkaillemme kattavien vähittäispankkipalvelujen lisäksi sijoittamisen, kodinvaihdon ja vakuuttamisen palveluja.
 
Kirjoitettu
Tyyppi

Uutinen

Julkaisija

Ajankohtaista