Kristiinankaupungin Säästöpankkisäätiö myönsi 16 000 eurolla apurahoja

Kristiinankaupungin Säästöpankkisäätiö perustettiin 2015 ja säätiö omistaa yhdessä Närpiön Säästöpankkisäätiön ja Sparbanksstiftelsen i Yttermarkin kanssa Närpiön Säästöpankki Oyn.

Säätiön tarkoitus on säästäväisyyden ja taloudellisen kasvatuksen edistäminen, Kristiinankaupunki - Karijoki-alueen elinvoimaisuuden, hyvinvoinnin ja taloudellisen kehityksen tukeminen sekä säästöpankkitoiminnan perinteen vaaliminen Kristiinankaupunki-Karijoki-alueella.

Säätiö toteuttaa tarkoitustaan antamalla avustuksia ja apurahoja ja tukemalla muuten taloudellisesti säästäväisyyden ja taloudellisen kasvatuksen edistämistä sekä tukee tutkimusta, koulutusta ja muuta toimintaa alueen elinvoimaisuuden, hyvinvoinnin ja taloudellisen kehityksen edistämiseksi sekä näiden tulosten tunnetuksi tekemistä. Säästöpankkitoiminnan perinteen  vaalimiseksi säätiö kerää ja tallettaa toimialueensa säästöpankkiperinnettä.

Kristiinankaupungin Säästöpankkisäätiölle toimitettiin säätiön yhteensä 66 apurahahakemusta hakuaikana 16.3-7.4.2017. Näistä 20 hakijalle myönnettiin yhteensä 16 000 euro. Apurahat myönnettiin toimintaan joka suosii mm. kulttuuria, lapsi- ja nuorisotyötä, urheilua, ja kotiseututyötä. Säästöpankkisäätiö kiittää kaikkia hakijoita.

Apurahan saajat ovat:

Kristinestads högstadieskola
Kristinestads Gymnasium
Kristinestads skola
Härkmeri skola
Stiftelsen för Kilens Hembygdsgård
Krs Tv rf
Kristinestads Brandmannaklubb
Luckan i Syd-Österbotten
Skaftung bygrupp för kulturellt arbete
Tjöck Hobbygård rf
Sideby Byaförening rf
Stina Engvall/ Ö-spel
Skaftung Bönehusförening rf
Ömossa svenska Ungdomsförening rf
Föreningen Folkhälsan i Lappfjärd
Lappfjärds Ungdomsförening rf.
Perus Byaförening r.f.
IF Länken friidrott rf
Kristiinan Urheilijat ry

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista