Kokemuksia taloudenvalmennuksesta osana työhyvinvointia 

Erilainen työkykyvalmennus on innostanut henkilöstöä mukaan. Alla asiakkaidemme kokemuksista.

Helsinki Seagulls.

Vuonna 2013 perustettu Helsinki Seagulls pelannut miesten Korisliigaa vuodesta 2014 asti. Lyhyen historiansa aikana joukkue on voittanut Suomen Cupin kausilla 2020-21 ja 2019-20 sekä kolme SM-pronssimitalia kausina 2016-2017, 2017-2018 ja 2020-21.

 

HR-tilipalvelu Oy.

HR-tilipalvelu Oy on auktorisoitu täyden palvelun tilitoimisto. Yritys tahtoi tukea henkilöstön taloudellista hyvinvointia osana työkykyä, sekä näin parantaa myös asiakkaiden auttamista ja tukemista. Työ tilitoimistossa on vastuullista ja myös henkilökohtaisista taloustaidoista on hyötyä tukemaan päivätyötä. Talousvalmennuksen vastaanotto oli erittäin positiivinen ja moni sai tästä työkaluja arkeen.

-Harri Ruokokoski, KLT, johtaja, laskenta-asiantuntija

 

Infradex.

Infradex on vuonna 1987 perustettu maan johtava lämpökuvausjärjestelmien maahantuoja, huoltoliike ja lämpökuvauksen sekä infrapunatekniikan kouluttaja. Tukemalla henkilöstön taloudellista hyvinvointia haluttiin tarjota erilaista valmennusta työhyvinvointiin liittyen. Valmennukseen osallistuminen oli aktiivista ja yhteinen aloitus antoi hyvän alun verkkokurssin suorittamiseen.

-Olavi Kumpulainen, Vantaan Vuoden Yrittäjä 2020

 

Otava Media.

 

Otava.

 

Suomalainen Kirjakauppa.

 

Kiinnoistutko? Jätä yhteydenottopyyntö ja katsotaan yrityksellesi sopiva ratkaisu!