Kokemuksia taloudenvalmennuksesta osana työhyvinvointia 

Erilainen työkykyvalmennus on innostanut henkilöstöä mukaan. Alla asiakkaidemme kokemuksista.

Suomalainen Kirjakauppa.

Hyvinvointi ei ole pelkästään lenkkeilyä ja terveellistä syömistä vaan siihen liittyvät myös merkityksellisyyden kokemukset, ihmissuhteet, palautuminen, uni, työ ja taloudellinen tilanne. Samalla heräsi pohdinta siitä, kuuluuko näihin kaikkiin joltain osin työnantajan sosiaalista vastuuta. Mielestämme kuuluu.

Erityisesti taloudellisen hyvinvoinnin osalta totesimme meillä olevan tarjolla hyvin vähän tukipalveluja. Vuonna 2021 aloitimme tämän tiimoilta yhteistyön Nooa Säästöpankin kanssa pitkään jatkuneen yhteistyökumppanien etsimisen jälkeen. Henkilöstöllemme on tarjoilla talouden neuvontapalvelu, jossa voidaan tarttua yksilöllisiin taloustilanteisiin. Lisäksi henkilöstöllämme on mahdollisuus suorittaa verkko-opintoja oman talouden suunnitteluun ja sijoittamiseen liittyen. Talousasioista puhumiseen liittyy vielä eräänlainen tabu, ja pankkisalaisuuden alaiset keskustelut ovat tässä mielessä mainio tukipalvelu.

-Kristian Tötterman
Head of HR | Suomalainen Kirjakauppa Oy

 

Helsinki Seagulls.

Vuonna 2013 perustettu Helsinki Seagulls, tuttavallisemmin Gulls, on pelannut miesten Korisliigaa vuodesta 2014 asti. Lyhyen historiansa aikana joukkue on voittanut Suomen Cupin kolme kertaa peräkkäisenä kautena 2019-22 sekä neljä SM-pronssimitalia kausina 2016-2017, 2017-2018, 2020-2021 ja 2021-2022.
Seagullsissa ovat pelanneet Susijengistäkin tutut tähdet Shawn Huff, Petteri Koponen, Tuukka Kotti ja Antti Kanervo.

Joukkue pelaa kotiottelunsa Töölön Kisahallissa, jonka katsomot ovat keränneet yleisöä melkein maksimikapasiteetin eli keskiarvoltaan lähes 1000 katsojaa ottelua kohden.

Haluamme, että pelaajamme menestyvät niin pelikentällä kuin sen ulkopuolellakin. Talouden valmennuksella voimme antaa eri ikäisille ja eri uravaiheessa oleville pelaajillemme eväitä taloudelliseen hyvinvointiin, joka heijastuu myös pelikentille.

-Milla Valjus
Markkinointi- ja myyntijohtaja

 

HR-tilipalvelu Oy.

HR-tilipalvelu Oy on auktorisoitu täyden palvelun tilitoimisto. Yritys tahtoi tukea henkilöstön taloudellista hyvinvointia osana työkykyä, sekä näin parantaa myös asiakkaiden auttamista ja tukemista. Työ tilitoimistossa on vastuullista ja myös henkilökohtaisista taloustaidoista on hyötyä tukemaan päivätyötä. Talousvalmennuksen vastaanotto oli erittäin positiivinen ja moni sai tästä työkaluja arkeen.

-Harri Ruokokoski, KLT, johtaja, laskenta-asiantuntija

 

Infradex.

Infradex on vuonna 1987 perustettu maan johtava lämpökuvausjärjestelmien maahantuoja, huoltoliike ja lämpökuvauksen sekä infrapunatekniikan kouluttaja. Tukemalla henkilöstön taloudellista hyvinvointia haluttiin tarjota erilaista valmennusta työhyvinvointiin liittyen. Valmennukseen osallistuminen oli aktiivista ja yhteinen aloitus antoi hyvän alun verkkokurssin suorittamiseen.

-Olavi Kumpulainen, Vantaan Vuoden Yrittäjä 2020

 

Otava Media.

 

Otava.

 

Kiinnoistutko? Jätä yhteydenottopyyntö ja katsotaan yrityksellesi sopiva ratkaisu!