Nopeuta maksujen vahvistusta verkkopankissa – ota käyttöön luotetut maksunsaajat -toiminnallisuus

Laskujen maksaminen verkkopankissa on nyt entistä nopeampaa asiakkaille, jotka käyttävät avaintunnuskorttia maksujen vahvistamiseen. Maksunsaajien tilinumeroita on mahdollista lisätä luotettujen maksunsaajien listalle maksun teon yhteydessä. Sen jälkeen erillistä tekstiviestivahvistusta ei näiden maksujen osalta enää tarvita.

Säästöpankin brändikuva.

Luotettujen maksunsaajien listalle kannattaa lisätä ne tilinumerot, joille maksuja tulee tehtyä toistuvasti. Tämä nopeuttaa ja helpottaa maksujen vahvistusta verkkopankissa, sillä listalle lisätyille tilinumeroille osoitetut maksut eivät vaadi enää erillisen tekstiviestivahvistuksen käyttöä.

Tilinumeron lisääminen luotettujen maksunsaajien listalle tapahtuu maksun teon yhteydessä ja lisäyksiä voivat tehdä avaintunnuskortilla kirjautuneet asiakkaat. Lista kuitenkin näkyy ja sitä pääsee muokkaamaan myös tunnistussovelluksella kirjautuneet asiakkaat.

Ota käyttöön Säästöpankki Tunnistus -sovellus

Vieläkin sujuvampaa laskujen maksamisesta tulee, kun otat käyttöön Säästöpankki Tunnistus -sovelluksen älypuhelimessa tai tabletilla. Tunnistussovelluksella vahvistat maksut turvallisesti ja helposti itse määrittelemälläsi PIN-koodilla. Oikeaa numeroparia ei tarvitse enää etsiä paperiselta avaintunnuskortilta eikä erillistä tekstiviestivahvistusta vaadita.

Lue lisää tunnistussovelluksesta.

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista