Säästöpankkiryhmä on mukana Raharemontissa – uutuusohjelma alkaa Nelosella syksyllä

Syksyllä Nelosella esitetään uutuusohjelma Raharemontti, jossa autetaan erilaisten taloushaasteiden kanssa kamppailevia henkilöitä. Säästöpankkiryhmä on yhteistyökumppanina ohjelmassa ja me tarjoamme taloudellisen asiantuntijuutemme osallistujien Raharemontin tueksi. Kaipaatko apua taloutesi tasapainottamiseen? Haku ohjelman osallistujille on käynnissä nyt.

Raharemontti - Jaana Pelkonen ja Joni Rintamaa.

Ohjelmaan etsitään osallistujia, jotka haluavat oppia hallitsemaan omaa talouttaan paremmin tai kaipaavat ammattiapua talousasioidensa järjestämiseen. Taloudellisten haasteiden taustalla voi olla esimerkiksi elämisen kustannusten nousu, ylikuluttaminen tai erilaisista elämäntilanteen muutoksista johtuvat taloushuolet.

Raharemontti keskittyy keinoihin, joilla voimme auttaa osallistujia hallitsemaan talouttaan paremmin nyt ja tulevaisuudessa. Tavoitteenamme on löytää jokaiselle osallistujalle yksilöllinen tapa hallita omaa taloudellista tilannettaan ja saavuttaa tasapaino taloudessa myös tulevaisuudessa.

”Raharemontin tarkoituksena on edistää avointa keskustelua talousvaikeuksista sekä poistaa häpeää niiden ympäriltä. Asiantuntijamme auttaa ohjelman osallistujia löytämään tien ulos vaikeasta tilanteesta, ja uskomme näiden aitojen tarinoiden tarjoavan myös katsojille samaistumispintaa ja vinkkejä oman talouden hallinnan kohentamiseen. Aihe on meille hyvin läheinen, sillä tehtävämme on ollut edistää yksilön ja yhteisön taloudellista hyvinvointia jo yli 200 vuoden ajan”, kertoo Säästöpankkiryhmän markkinointi- ja viestintäjohtaja Laine Spellman.

Raharemontti on kahdeksanosainen ohjelmasarja, joka perustuu eri Pohjoismaissa jo vuosia esitettyyn formaattiin “Lyxfällan”. Ohjelman juontaa Jaana Pelkonen ja Säästöpankin asiantuntijana toimii Someron Säästöpankin pankinjohtaja Joni Rintamaa. Ohjelman tuottaa Suomen suurimpiin TV-tuotantoyhtiöihin kuuluva Banijay Finland.

Haluatko löytää keinoja lisätä ymmärrystäsi raha- ja talousasioissa? Haluatko kerryttää säästöjä ja toteuttaa tulevaisuuden taloudelliset haaveesi?

Hae mukaan Raharemonttiin Nelosen verkkosivuilla

Raharemontin edetessä voit seurata kuulumisiamme ohjelman tiimoilta osoitteessa www.saastopankki.fi/raharemontti-ohjelma

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista