Säästöpankin vakuudeton kulutusluotto - joustoa arjen rahoittamiseen

Elämäntilanteet vaihtelevat ja joskus ne voivat muuttaa oman talouden tilannetta äkistikin. Suosittelemme varautumaan yllättäviin menoihin aina ensisijaisesti säästämällä. Ymmärrämme kuitenkin, että kaikissa elämäntilanteissa säästöjä ei aina ole, tai niitä ei ole järkevää purkaa. Tahdomme tarjota näihin tilanteisiin uuden vaihtoehdon: turvallisen, oman pankin myöntämän kulutusluoton.

Säästöpankin brändikuva.

”Emme alkaneet kikkailemaan nimillä, vaan nimesimme uuden tuotteemme yksinkertaisesti Säästöpankin vakuudettomaksi kulutusluotoksi. Kulutusluotto sopii asiakkaillemme, jotka eivät halua pantata oma asuntoaan tai muuta omaisuuttaan lainan vakuudeksi, tai joilla ei ole pantattavaa omaisuutta”, sanoo tuotteesta vastaava Hanna Piivek.

Miksi vakuudeton kulutusluotto kannattaa hakea Säästöpankista?

  • Säästöpankin asiakkaana saat luoton edullisemmin verrattuna pikavippeihin, eli vakuudettomiin ja korkeakorkoisiin kulutusluottoihin.
  • Luottopäätöksen saat pääsääntöisesti heti – jopa vartissa. Luotto siirretään tilillesi heti hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen.
  • Luottoon ei vaadita takaajaa tai omaisuuttasi vakuudeksi.
  • Luottoa voit hakea kätevästi verkkopankissamme, konttoreissamme ja lähiviikkojen aikana myös mobiilipankissamme.
  • Säästöpankin asuntolaina-asiakkaat saavat vakuudettoman kulutusluoton aina edullisempaan hintaan riippumatta haettavasta lainamäärästä.
  • Voit milloin tahansa maksaa kulutusluoton kokonaan pois tai tehdä siihen ylimääräisiä lyhennyksiä.

Säästöpankin vakuudettoman kulutusluoton lisäksi valittavanasi on toki edelleen myös vakuudellinen luotto. Vakuudelliset luotot ovat pääsääntöisesti vakuudettomia luottoja edullisempia. Vakuudelliset luotot sopivat suurempien hankkeiden rahoitukseen ja asiakkaillemme, joilla on pantattavaa omaisuutta, kuten oma asunto. Vakuudellista luottoa voit hakea olemalla yhteydessä paikalliseen Säästöpankkiisi.

Jos Säästöpankin vakuudeton kulutusluotto on mielestäsi sinulle sopivin vaihtoehto, mutta saat lainahakemuksellesi hylätyn päätöksen, suosittelemme olemaan yhteydessä omaan pankkiisi. Asiakkaan ja pankin käymän keskustelun perusteella voidaan selvittää, miten Säästöpankki voi parhaiten olla avuksi ja millaisia joustoja omassa taloudenpidossa on mahdollista tehdä.

Säästöpankin vakuudettoman kulutusluoton todellinen vuosikorko laskettuna Säästöpankin asuntolaina-asiakkaalle 5 000 euron luottomäärälle, 3 kk:n euribor + 6,5 % marginaali ja 60 kuukauden takaisinmaksuajalla on 13,57 % (09/23). Laskennassa on huomioitu kuukausittainen tilinhoitomaksu 6 euroa. Luoton ja luottokustannusten kokonaismäärä on 60 kk lainaajalle 6 797,32 euroa.

Esimerkkilaskelma Säästöpankin asiakkaille, joilla ei asuntolainaa: Säästöpankin vakuudettoman kulutusluoton todellinen vuosikorko laskettuna 5 000 euron luottomäärälle, 3 kk:n euribor + 9,5 % marginaali ja 60 kuukauden takaisinmaksuajalla on 16,94 % (09/23). Laskennassa on huomioitu kuukausittainen tilinhoitomaksu 6 euroa. Luoton ja luottokustannusten kokonaismäärä on 60 kk lainaajalle 7 258,73 euroa.

Luoton myöntää Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj.

Kirjoitettu
Tyyppi

Uutinen

Julkaisija

Ajankohtaista