Webinaari: Tulevaisuuden turva – vakuutussäästäminen ja testamentti 18.6.2024

Tervetuloa inspiroivaan webinaariimme, jossa sukellamme kahteen tärkeään, mutta usein vaikeasti lähestyttävänä pidettäviin aiheisiin: vakuutussäästäminen ja testamentin laatiminen.

Säästöpankin brändikuva

Tässä webinaarissa murramme myyttejä aiheiden ympäriltä ja avaamme niitä kuulijoille siten, että jokainen ymmärtää ja oppii uutta. Voisiko vakuutussäästäminen ja testamentin laatiminen olla jopa trendikästä? Ainakin vakuutussäästäminen on nyt puhutumpaa kuin koskaan. Tule kuulemaan mistä on kyse!

Webinaari on suunnattu kaikille, jotka haluavat ottaa aktiivisen roolin taloudellisessa suunnittelussaan sekä oman ja läheistensä tulevaisuuden turvaamisessa. Vakuutussäästäminen ja testamentin laatiminen ovat keskeisiä ja fiksuja työkaluja siihen, elämänvaiheesta riippumatta. Webinaarissa käsitellään vakuutussäästämistä myös yritysten näkökulmasta.

Webinaariin osallistuminen on maksutonta ja avoin kaikille kiinnostuneille, joten vinkkaathan myös lähipiirillesi, keitä aihe voisi kiinnostaa! Webinaarin kesto on noin 1 tunti.

Tervetuloa mukaan kuulemaan arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä tulevaisuuden turvaamiseksi! 

Webinaarissa keskustelemassa ovat:

Mika Laakkonen, toimitusjohtaja, Sp-Henkivakuutus
Maria-Anna Hyvönen, pankkijuristi, Säästöpankki
Tuomas Lomakka, yksityispankkiiri, Säästöpankki

Etkö pääse osallistumaan live-webinaariin? Ilmoittaudu silti mukaan, niin saat tallenteen webinaarista sähköpostiisi.

Ilmoittaudu

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista