Vill du ha en riktig ekonomisk partner för ditt företag?

Sparbanken har varit en expertpartner inom företagsfinansiering i över 200 år. Du kan vara säker på att vi, som en lokalt aktör, förstår dina utmaningar och känner till ditt verksamhetsområde. Anmäl ditt företag för en gratis prestandagranskning och låt oss lära känna varandra!
Säästöpankin brändikuva

GRATIS SPARRINGSDAG MED EN FÖRETAGSBANKIR FÖR DITT FÖRETAG

VI KONTROLLERAR DITT FÖRETAGS PRESTANDA NU OCH I FRAMTIDEN

LÅT OSS OCKSÅ FÅ ORDNING PÅ PERSONALEKONOMIN

Har du frågor om ditt företags ekonomi och resultatförmåga eller din nästa investering? Låt Sparbankens företagsbankir hjälpa och bjud in honom eller henne för en dag som ditt företags ”ekonomichef” och mentor. Ditt företag behöver inte vara kund hos Sparbanken, utan alla kan ansöka oavsett kundrelation.

Ansök om en gratis granskning av företagets prestanda!

Granskningen av företagets prestanda är avsedd för arbetsgivarföretag som vill utveckla sitt företags lönsamhet och verksamhet. Som ett resultat av granskningen kommer ditt företag att ha tillgång till information och kompetens från Sparbankens företagsexpert vid en gemensamt överenskommen tidpunkt.

Vad är en prestandagranskning:

  • Vi lär oss känna ditt företag och dess verksamhet mer i detalj tillsammans
  • Vi ser över föregående räkenskapsperioders siffror och diskuterar möjligheterna att effektivisera ekonomin
  • Vi går igenom ditt företags mål – till exempel om avsikten är att växa eller genomföra ett generationsskifte
  • Vi reflekterar över och påbörjar utvecklingsåtgärder som gör det möjligt för ditt företag att uppnå de uppsatta målen

Också anställdas ekonomiska välbefinnande ligger i företagets intresse

Hur låter en anställd som har allt i ordning? De anställdas ekonomiska välbefinnande ligger också i företagets intresse. Ekonomiska frågor medför stress för upp till 60 procent av alla anställda och företagare – oavsett ålder, utbildningsnivå eller inkomst. Pengabekymmer försvagar också arbetsförmågan och påverkar orken i arbetet mer än fysiska och psykiska hälsoproblem.

Anmäl dig

Fyll i företagets uppgifter och vänta på att vi tar kontakt. Det finns ett begränsat antal platser.

Tack på förhand för ditt deltagande och kom ihåg att du kan kontakta oss närhelst du har någon fråga om ditt företags eller din egen ekonomi.
Granskningen av företagets prestanda är avsedd för arbetsgivarföretag. Det finns ett begränsat antal platser. Vi kontaktar dig om ditt företag väljs med. Om ditt företag har en akut ekonomisk fråga i åtanke, lämna oss en kontaktbegäran.