Ilmaista sparrausta yrittäjille – tervetuloa Tahdo uudistua -ohjelmaan

Jokainen yrittäjä tietää, että kilpailu on kovaa. Menestykseen tarvitaan jatkuvaa uudistumista ja liiketoiminnan kehittämistä. Tahdo uudistua -ohjelma neuvoo pk-yrityksiä näissä haasteissa.

Säästöpankissa työskentelee asiantuntevia, iloisia ja asiakkaan parasta ajattelevia ammattilaisia. Kuvassa kolme eri-ikäistä ja taustaista ihmistä.

Säästöpankki on mukana ohjelman pääyhteistyökumppanina. ”Tahdomme aidosti auttaa perinteisiä pienyrittäjiä uudistumaan. Lisäksi koemme, että meillä on yhteiskunnallisestikin tärkeä tehtävä auttaa yrittäjiä menestymään myös jatkossa”, kertoo Säästöpankkiryhmän yritysasiakasliiketoiminnan johtaja Kari Suutari

Mistä Tahdo uudistua -ohjelmassa on kyse?

Tahdo uudistua -ohjelma on jatkuva polku, ei vain yksittäisten tapahtumien sarja. Kukin yritys ja yrittäjä voivat tulla mukaan itselleen parhaaksi katsomallaan tavalla. Ohjelman kautta pääset osaksi aktiivista yhteisöä, voit verkostoitua ja saat työkaluja ja opastusta yrityksellesi niin sähköpostitse, verkkosivujen kuin sosiaalisen mediankin kautta.

Ohjelma sisältää maksuttomia tapahtumia yrittäjille. Tapahtumat koostuvat asiantuntijoiden vetämistä työpajoista, joista mukaan viemisinä on konkreettisia työkaluja ja inspiraatiota uudistumiseen. Tärkeä osa tapahtumia on myös verkostoituminen muiden samassa tilanteessa olevien yritysten kanssa. Koko ohjelman kantavina teemoina ovat yrityksen taloudellinen hyvinvointi sekä henkilöstön ja yrittäjän hyvinvointi. Tapahtumissa käsitellään myös muita ajankohtaisia teemoja, kuten myyntiä, datan hyödyntämistä sekä digitalisaatiota. Painotukset vaihtelevat alueittain. Kevään 2020 tapahtumille on myös odotettavissa jatkoa myöhemmin, pysy kuulolla!

Selvitä yrityksesi uudistumistarve ja lue lisää: www.tahdouudistua.fi

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa https://www.tahdouudistua.fi/ilmoittaudu/ niin saat sähköpostitse lisätietoa ohjelmasta. Osallistujat saavat noin kerran kuukaudessa uutiskirjeen, jossa kerrotaan esimerkiksi ohjelman tapahtumista ja työkaluista lisää.  

Ohjelman aikana järjestetään ilmaisia yrittäjätapahtumia monilla paikkakunnilla. Tapahtumiin ilmoittaudutaan erikseen.

Kevään 2020 alueelliset starttitapahtumat:

Kuopio 23.1.2020

Kokkola 4.2.2020

Lahti 5.2.2020

Pori 12.2.2020

Jyväskylä 18.2.2020 

Turku 4.3.2020

Tampere 12.3.2020

Pk-seutu 17.3.2020

Oulu 19.3.2020

Hämeenlinna ilm. myöhemmin

Tahdo uudistua -pääyhteistyökumppanit:

Säästöpankki, LähiTapiola, Elo ja Innovestor Ignite.

Ohjelmassa on mukana myös suuri joukko alueellisia kumppaneita.

Kategoriat
...

Yrittäjän tehokurssi – liity Säästöpankin ilmaiselle sähköpostikurssille!

Miten saada yrityksen talous parempaan kuntoon ja laskutus rullaamaan? Entä miten yrityksen rahoitus kannattaa järjestää? Muun muassa näihin asioihin saat vinkkejä sähköpostitse yrittäjän tehokurssilla. 
Säästä tulevaisuuttasi varten Säästöpankissa.