Maksuton Säästövalmennus

Tule mukaan Säästövalmennukseen ja tahdo enemmän! Pääset Maijun kanssa käymään läpi taloutesi tilanteen ja asettamaan askelmerkit tulevien tavoitteiden saavuttamiseksi.
Maiju Vitie-Leijala - Lammin Säästöpankki.
check

Kokonaisvaltaista talouden neuvontaa – säästämisessä ja taloutesi vaiheissa.

check

Henkilökohtaista palvelua - tapaaminen oman säästövalmentajan kanssa.

check

AUTAMME SINUA KATSOMAAN PIDEMMÄLLE: TAHDOMME, ETTÄ MENESTYT. tahdo sinäkin.

Talous kuntoon ja suunta eteenpäin

Säästövalmennuksessa käymme yhdessä läpi tämän talouttasi ja tahtoasi tulevaan. Tarvitsetko apua matkalla vaurastumiseen tai pohditko esimerkiksi, millainen taloutesi tasapaino parhaillaan on? Tahdomme auttaa löytämään parhaat ratkaisut juuri sinun talouteesi - niin säästämisessä, rahoituksessa kuin arjen muissakin tarpeissa. Asetamme yhdessä askelmerkit, miten saat taloudestasi kaiken irti.

Talous tasapainoon

Onko sinulla epävarma olo taloudellisesta tilanteestasi tai onko elämäntilanteesi vastikään muuttunut? Talouden tasapaino muuttuu elämäntilanteen mukana ja muutoksiin kannattaa reagoida. Valmennus on oiva apu esimerkiksi silloin, kun jäät eläkkeelle, saat perinnön tai talouden tulot muuttuvat esimerkiksi eron myötä.

Tehostartti vaurastumiseen

Oletko pohtinut säästämisen tai sijoittamisen mahdollisuuksia? Valmennuksessa käydään läpi tämän hetkinen taloudellinen tilanteesi, millaisia toiveita sinulla on vaurastumisesta sekä miten toiveet saavutetaan.

Tahdo taloudeltasi enemmän

Tiedätkö, miten käytät varojasi? Haluaisitko, että sukanvarteen jäisi enemmän säästöjä? Mietitään yhdessä juuri sinulle sopiva tavoitteet ja suunnitelma niiden saavuttamiseksi!

Säästövalmennus sisältää:

  • Ennakkokartoitus - hyödyt ja omat tavoitteet
  • Säästövalmentajan tapaaminen
  • Henkilökohtainen taloussuunnitelma tukimateriaaleineen
  • Seurantapalaverit sopimuksen mukaan


ilmoittaudu mukaan maksuttomaan valmennukseen

Maiju Vitie-Leijala - Lammin Säästöpankki.

Säästövalmentajamme

Maiju Vitie Leijala

''Olen varallisuudenhoidon pitkän linjan ammattilainen ja työskennellyt varallisuudenhoidon ja rahoituksen parissa yli 15 vuotta. Ilmoittaudu mukaan valmennukseen ja laitetaan yhdessä taloutesi kuntoon!'' 

 

 

Säästövalmennuksessa käydyt keskustelut ovat täysin luottamuksellisia.

Ajankohtaista