Mihin taloutesi on matkalla?

Osallistu säästövalmennukseen ja tahdo enemmän! Käy Säästövalmentajasi kanssa läpi taloutesi tilanne ja aseta askelmerkit tulevien tavoitteiden saavuttamiseksi – nyt maksutta.
Lammi Säästöpankin Säästövalmentaja - Maiju Vitie-Leijala
check

TEHOSTARTTI VAURASTUMISEEN -VALMENNUS

check

TAHDO TALOUDELTASI ENEMMÄN -VALMENNUS

check

TALOUS TASAPAINOON -VALMENNUS

Talous syyniin ja suunta eteenpäin

Säästövalmennuksessa käymme yhdessä läpi tämän hetkisen taloutesi tilannetta ja tahtoasi tulevaan. Pohditko esimerkiksi, miten voisit vaurastua? Tai millainen taloutesi tasapaino parhaillaan on? Asetamme yhdessä askelmerkit, miten saat taloudestasi kaiken irti.

Kaikkiin säästövalmennuksiin sisältyy:

  • Ennakkokartoitus - hyödyt ja omat tavoitteet
  • Säästövalmentajan tapaaminen
  • Henkilökohtainen taloussuunnitelma tukimateriaaleineen
  • Seurantapalaverit sopimuksen mukaan

Voit valita kolmesta valmennuspaketista omaan tilanteeseesi parhaiten sopivan.

 

Tehostartti vaurastumiseen -valmennus

Valmennuspaketti heille, jotka ovat pohtineet sijoittamisen ja säästämisen mahdollisuuksia. Valmennuksessa käydään läpi nykyistä taloutesi tilannetta, millaisia toiveita sinulla on vaurastumisesta sekä miten toiveet saavutetaan.

Tahdo taloudeltasi enemmän -valmennus

Valmennuspaketti heille, jotka haluavat saada enemmän irti nykyisestä taloudestaan. Miten käytät rahaa? Haluaisitko, että sukanvarteen jäisi enemmän säästöjä? Mietitään yhdessä, miten tilannetta voisi kehittää!

Talous tasapainoon -valmennus

Valmennus heille, joiden elämäntilanne on vastikään muuttunut. Talouden tasapaino muuttuu elämäntilanteen mukana ja muutoksiin kannattaa reagoida. Valmennus on oiva apu, kun esimerkiksi jäät eläkkeelle, saat perinnön tai eroat.

Oppaanasi Säästövalmentaja Maiju Vitie-Leijala

P. 050 477 8398

Maiju on varallisuudenhoidon pitkän linjan ammattilainen. Hän on työskennellyt yli 15 vuotta varallisuudenhoidon ja rahoituksen parissa. Käydyt keskustelut ovat täysin luottamuksellisia.  

Varaa maksuton valmennus

...